Nuotraukos autorius: 123rf.com

Šiandien nusiramino, taikymosi, darbų užbaigimo, didesnio veiklos etapo apibendrinimo metas

Ketvirtadienis – nusiramino, taikymosi, darbų užbaigimo, didesnio veiklos etapo apibendrinimo metas. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir su kuo bendrausite, rekomenduojama pasyvi pozicija. Diena nėra tinkama ir aktyviai tvarkyti reikalus, spręsti atsakingus darbo klausimus. Geriausia atidėti dalykinius rūpesčius rytdienai ir susitelkti į namus: šeimos interesai, palyginti su profesiniais, turėtų būti svarbiausi. Verta užsiimti nebaigtais darbais namuose. Tiesa, nepersidirbkite, dažniau ilsėkitės. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Ketvirtadienį 21 val. 10 min. Merkurijus įeina į Vėžio ženklą ir judės juo net iki rugpjūčio 5 d. Merkurijus Vėžyje skatina tam tikrą užsisklendimą savyje, gilinimąsi į savo ir šeimos praeitį, į šaknis. Kontaktai su artimaisiais taps svarbesni nei su aplinkiniais. Mąstymas, bendravimas bus emocingesni.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Reikšmingi vidurnakčio sapnai, ypač jei išgirdote ką nors sakant, regėjote parašytą ar patys ką nors rašėte. Išgirsti, parašyti, perskaityti žodžiai pranašiški, juos reikėtų atsiminti.

Blogas ženklas: jei plaukai labai veltųsi, šukos sulūžtų, siūlo į adatą negalėtumėte įverti, jei netyčia kas nors vandeniu aplietų, sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį išlieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį į viską reaguokite ramiai – nereikia labai sureikšminti išgirstų pagyrimų, kaip ir kritikos. Ne laikas avantiūroms, nežaiskite su likimu: sėkmė paskutinę akimirką gali atsukti nugarą, ypač jei gimėte ženklo viduryje arba jam baigiantis.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį laikas stabtelėti – imkitės tik kasdienių darbų. Patartina daugiau laiko praleisti namuose su savais.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį – jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų, neskubinkite įvykių. Nepalanku žadėti, įsipareigoti ilgam. Beje, mažiau klausykitės svetimų nuomonių. Likite atidesni vairuodami.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį mokėkite pasidžiaugti smulkmena, nedideliais pasiekimais. Ir nieko nesiekite jėga. Neskubėkite, būkite atidūs atlikdami kasdienes užduotis – gali stigti susikaupimo. Ne laikas imtis ko nors naujo. Nepalankus metas svarbiems susitikimams, susitarimams. Nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nesiveržkite imtis naujų darbų, nesižavėkite siūlomais naujais projektais ar paaukštinimu. Ir venkite pirmą dienos pusę ko nors reikalauti iš vadovybės, aukštų asmenų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų. Atsargiau vairuokite. Venkite svaigalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šiomis dienomis mažiau planuokite, leiskitės vedami likimo. Ir tikrai atsidursite teisingame kelyje. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, ketvirtadienį tai pavyks nesunkiai.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nepatartina darbe imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą – atidėkite tai rytdienai. Raskite daugiau laiko pabendrauti su tėvais, seneliais.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienis padės toliaregiškai įvertinti santykius su partneriais, geras laikas derybos. Tiesa, susitarimams tinkama tik rytdiena. Būkite atidūs, kaip klostysis santykiai su vaikais, – jums pavyks geriau suprasti jų įsitikinimus, išaiškinti savo poziciją.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį neskubėkite nuliūsti, nusivilti. Kad ir ką patirsite, nesikarščiuokite, nebūkite kategoriški. Galimi netikėti nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Tiesa, tai laikina – jau ryt suprasite, kad tarp jūsų viskas gerai.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį pasiruoškite staigmenoms, tik nesutrikite dėl to – viskas baigsis gerai. Diena nepalanki intensyviai profesinei veiklai – atidėkite tai rytdienai. Gerai taikytis, gerinti santykius su antrąja puse.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nekreipkite dėmesio, jei kas nors pastebės (ar primins) jūsų trūkumus, klaidas. Diena palanki įvairiems tvarkymosi, remonto darbams namuose. Tinkamas laikas sveikatai tikrinti, palanku rinktis dietą.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą