Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 3 d.

Trečiadienį lengva susipykti su tais, su kuriais tikrai nereikia pyktis, ir prarasti tai, kas išties brangu, svarbu. Nors diena neva atvers akis, neskubėkite tikėti tuo, ką matote ir girdite, taip pat garsiai reikšti savo minčių. Reikia laiko viską patikrinti, nurimti.

Trečiadienis tinkamas teisiniams reikalams, bet turite būti atsargūs pasirašydami dokumentus, įsipareigodami, nes duotus pažadus teks įvykdyti, net jei to nebenorėsite. Diena gera priminti apie skolos grąžinimą, alimentų mokėjimą.

Dienos konfliktinės – santykiai tarp porų gali tapti itin įtempti. Nedarnioms progoms tai kritinis laikas – kad ir kaip norėsis, netinka aiškintis santykių, kelti ultimatumų, grasinti, durimis trankyti. Nepalankus metas ir naujiems įsimylėjimams. Likite ištikimi – vėliau suprasite, kad tai buvo klaida. O sugrįžti iš takelio į kelią gali ir nebepavykti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, jei tikroviški, pildysis tiesiogiai. Jei regėjote angelą – tai aukštesnių jėgų apsaugos, vidinės švaros požymis. Geras sapnas, jei girdėjote tylą, patys buvote ramūs, nešnekėjote.

Blogas ženklas: jei dužtų veidrodis, stiklas, indai, laikrodis sustotų.

Geras ženklas: rasti ar gauti dovanų pasagą, virvutę, ypač užmegztą, juostelę, diržą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas skubiems reikalams, svarbesniems susitikimams, tiesa, suspėkite viską atlikti iki 18 val. 30 min.; palankios spalvos – balta, raudona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis kritinis – venkite ginčų finansiniais bei meilės klausimais. Jei jūsų ir aplinkinių nuomonė skiriasi, atidėkite pokalbį bent penktadieniui. Nerizikuokite kelyje. Pasaugokite sveikatą ir turtą.

Jautis (04 21–05 20). Nors trečiadienį aplinkinius itin intriguosite, neskubėkite užmegzti naujų pažinčių, ypač romantiškų. Venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę – tai gali pakenkti jūsų finansinei padėčiai. Apdairiai žadėkite, atsargiai įsipareigokite, ypač finansiniuose dalykuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį prislėgs darbų gausa, tačiau pagalbos ieškoti tuščia – viską teks daryti patiems. Galimos problemos dėl pinigų stygiaus.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį galite būti verčiami priimti nepopuliarų sprendimą dėl mylimo asmens, savo vaikų. Nepatartina spręsti jūsų užmokesčio ar reikalo finansavimo klausimų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį venkite įkyrių, agresyvių žmonių – būsite įtaigūs ir galite pasielgti prieš savo valią, pasiduoti provokacijai. Nesiveržkite prie darbų, atidėkite, ką galite, penktadieniui.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį likite atidūs draugų patarimams, tačiau turėkite ir savo nuomonę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį patartina baigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę (naujų ir papildomų šiandien nesiimkite). Nepriimkite jokių svarbių sprendimų, susijusių su piniginiais ir turto reikalais.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienis palankesnis, tačiau galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie sąjungininkus. Ne laikas aiškintis meilės santykius, kaip ir siekti mylimo asmens dėmesio.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienis klaidinantis – galite neteisingai suprasti informaciją, susijusią su pinigais, turtu, mylimu asmeniu, geriau nereikšti savo nuomonės ir atsakymą atidėti rytdienai. Nepalanku aiškintis santykius su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį naudinga į situaciją pažvelgti iš šalies, nebijokite dvejoti, nes tai apsaugos nuo impulsyvaus sprendimo. Beje, būkite atidesni draugų įspėjimams, kritikai – gal jie mato tas jūsų klaidas, kurių patys nepastebite?

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienis aktyvus, tačiau per daug darbų nesigriebkite – gali nukentėti kokybė. Venkite pasiduoti vadovybės spaudimui. Netinka spręsti jūsų uždarbio ar reikalo finansavimo klausimus.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių ir įsitikinimų, nesiginčykite tiek darbe, tiek namie. Venkite patarinėti, mokyti, jei nenorite vėliau likti apkaltinti, kad suklaidinote žmogų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą