Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 7 d.

Sekmadienis kupinas pakilių nuotaikų, tai proga taikytis – pavyks išspręsti ankstesnius nesusipratimus ir viską sugrąžinti į savo vietas. Diena palanki santūriam šeimos poilsiui.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai susiję su namais, šeima, gimine, jūsų praeitimi. Galima išvysti net ką nors iš kitų gyvenimų. Palanku sapnuoti mirusius protėvius – apsauga, būti miške – dabartinis jūsų sprendimas teisingas, matyti žvaigždes – sėkmė, skalsa, žaliuojantys augalai, gėlės – laimė šeimoje, meilė. Blogai, jei gėrėte svaigalus, – apgaulės, buvote nuogi – apsaugos netekimas.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar jis suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, drabužis suplyštų, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Avinas (03 21–04 20). Sudėtingos dienos, tad būtina atida. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė – niekur neskubėkite, nerizikuokite. Šeštadienį geriau atsisakyti viešnagių, bendravimo su jums nepažįstamais asmenimis. Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių (labiausiai tėvų) ramybę. Ypač sekmadienį, pirmadienį daugiau dėmesio skirkite artimiesiems.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis tinkamas rimtam pokalbiui. Bus ir progų nusišypsoti – laukia malonios staigmenos, ypatingi susitikimai.

Dvyniai (05 21–06 21). Pasistenkite, kad nepasiduotumėte svetimai įtakai, vadovaukitės savo nuomone, įsiklausykite į šeimos valią, išgirskite antrosios pusės žodžius. Kita vertus, ne laikas atvirauti – sekmadienis nei pirmadienis netinkami aiškintis santykius su artimaisiais ar ką nors prisipažinti: jus tiesiog neteisingai supras, klaidingai įvertins. Šios dienos nepalankios gimtadieniui švęsti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį, pirmadienį geriausia leisti su savo pora.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis bei pirmadienis bus džiugūs, jei mokėsite nekreipti dėmesio į visokius galimus nesklandumus ir pasidžiaugti tuo, kas iš tiesų gerai namuose, kuo vertingi santykiai su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Šiomis dienomis būkite atidesni artimiesiems, ypač vaikams, labiau pasirūpinkite tėvais. Sekmadienis bei pirmadienis – tikras meilės metas, kai išsisklaidys buvę nesutarimai, kai širdį užlies meilė ir džiaugsmas. Gali užsimegzti ar atsinaujinti senas audringas romanas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Patartina šias dienas leisti namuose, kelionėms nepalankus metas. Sekmadienis, pirmadienis – itin palankus metas šeiminiam bendravimui. Verta aplankyti ir seniai matytus žmones.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį, pirmadienį atgausite ūpą ir lengvai, paprastai išsiaiškinsite tai, dėl ko anksčiau galėjote ne juokais susipykti. Galimas romantiškas nuotykis kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis, pirmadienis – malonesnės dienos. Tai likimo dovanų metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienis bei pirmadienis – sėkmingas, džiugus metas, kai gaunate visko, ko tik širdis trokšta! Sekmadienį, pirmadienį galimos ir romantiškos intrigos.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį, pirmadienį gerai nuteiks romantiškas poilsis prie vandens ar paslaptinga kelionė su mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį, pirmadienį imsite suprasti, kad jus supa išties draugiški ir malonūs žmonės, kad esate reikalingi ir mylimi.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą