Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 14 d.

Sekmadieniui rekomenduojamas ramus poilsis. Palankus metas kelionėms, susitikti su žmonėmis iš toli ar tiesiog seniai matytais. Tiesa, pajusite įtampą, tad būkite saikingi, santūrūs, ypač viešėdami, pramogaudami. Ne laikas aiškintis santykius, juolab mėginti kerštauti.

Savaitgalį labai sustiprės intuicija, tad būkite atidesni pirmai į galvą šovusiai minčiai, nuojautoms, sapnams ir nedarykite to, ko nesinori, net jei tai buvo suplanuota.

Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – dėl nesusikaupimo, neatsargumo nemenkas nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų (itin pažeidžiama galva, kojos), automobilių avarijų pavojus. Itin atsargūs būkite prie vandens. Išaugs apsinuodijimo maistu, svaigalais, vaistais, dujomis tikimybė. Būkite saikingi vartodami svaigalus. Nelaimės per apsvaigusius asmenis, ir ne tik nuo alkoholio ar narkotikų, bet nuo ir jausmų, idėjų, pavojus per religinius fanatikus.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai regėti daug sapnų. Puiku, jei keliavote, į kalną lipote, regėjote tauriuosius metalus, brangakmenius, monetas – tai sėkmė, pinigai, turtas. Blogai, jei prausėtės, vandeniu plaukėte – apkalbos, jei kirpote plaukus, regėjote muses, tarakonus – apgaulės, vagystės, jei turėjote reikalų su banknotais – nuostoliai.

Blogas ženklas: kristi, raktus pamesti – nužiūrėjimo požymis, gresia nemalonumai namuose, rasti surūdijusių metalinių daiktų, jei namuose kas nors savaime užsidegtų ar ant jūsų imtų svilti drabužis – įspėjimas, kad reikėtų koreguoti gyvenimo būdą, dabartinį pasirinkimą; žalia, gelsvai žalia, raudona, ruda.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant – laimė, turtas; žydra, tamsiai mėlyna, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis palankus išvykai pas draugus.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį sukurkite sau jaukią, romantišką aplinką, leiskite laiką prie vandens.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienis – džiugių susitikimų diena, palanki ir gimtadieniui švęsti.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį būkite kantresni bendraudami su artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis leis atsipūsti, atsipalaiduoti, jei išvyksite kur nors toliau nuo namų.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį būkite atidesni sveikatai, maisto kokybei – galima apsinuodyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį, nors ir jausite energijos antplūdį, vis dėlto atsisakykite audringo pramogavimo – jums būtina pailsėti, sukaupti jėgas, sustiprinti sveikatą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepersivalgykite, venkite svaigalų sekmadienį.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis puikiai tinkamas kur nors išvykti. Tai sėkminga diena – būsite populiarūs, geidžiami, kad ir kur atsidurtumėte.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienio nuotaikos ramesnės, ir tai puikus laikas su artimaisiais leisti laiką gamtoje, kaimo sodyboje.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienį reikėtų išlikti santūriems.

Žuvys (02 19–03 20). Daugiau laiko praleiskite prie vandens.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą