Palmiros horoskopas sekmadieniui, birželio 21 d.

Fatališkas Saulės užtemimo savaitgalis. Būtina atida, susikaupimas ir pozityvumas. Pamirškite viską, kas buvo bloga (ypač namuose, nes užtemimas namų ženkle Vėžyje), taikykitės su artimaisiais, atsipašykite jų (net jei nesijaučiate kalti), pasistenkite įvykdyti anksčiau jiems duotus pažadus.

Sekmadienį 9 val. 41 min. (6 val. 41 min. Grinvičo laiku) stos jaunatis. Įvyks Saulės užtemimas Vėžio ženkle. Bus svarbu teigiamos nuostatos – galvokite apie šviesius dalykus, linkėkite visiems gera. Daugiau dėmesio skirkite savo mamoms.

Savaitgalį bei pirmadienį bus didesnė nesusipratimų, apgaulių, sukčiavimo, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atidesni kelyje. Labiau pasaugokite galvą, rankas. Būkite atidesni maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas, tikėtini ir apsinuodijimai.

Užtemimo metu gerai uždegti žvakę ir prisiminti savo bei giminės praeitį, susitaikyti, atleisti, taip pat mintyse pataisyti, kas buvo negera, negarbinga šeimos praeityje. Pasimelskite už mirusiuosius protėvius (nepamiršdami ir tų, kurių neprisimenate ar nežinote). Vėliau (nuo 9 val. 41 min.) tiks kurti ateities planus. Galite laikyti sėkmingu ženklu, jei per užtemimą būsite senelių sodyboje, – tuomet gerai ilgiau pabūti prisiglaudus prie senos obels, kriaušės, ąžuolo.

Sekmadienį 0 val. 45 min. Saulė įeis į Vėžio ženklą. Ims dominuoti emocijos, stiprės poreikis būti su savais, su artimaisiais ir atsiriboti nuo veiklos. Daugumai Vėžio laikas bus puikus poilsiui, geriausia su šeima.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – seksis piniginiai reikalai. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmuo – katastrofa, sulūžtų kėdė ant jos sėdint ar laiptai jais lipant įlūžtų – šeimos iširimas, neturtas, kojas sušlapti – jūsų paslapties atskleidimas, pirštinę pamesti – antrosios pusės neištikimybė, jei drabužis plyštų, sagą pamestumėte.

Geras ženklas: rasti metalinį daiktą – jūsų priešai bus nubausti, įsipjauti, įsidurti – išsiskirsite su jums kenkiančiu asmeniu, jei radote peilį, pakelkite jį ir palikite monetą – senas jūsų noras išsipildys, rasti pirštinę netekėjusiai moteriai – susitiksite sau skirtąjį.

Avinas (03 21–04 20). Niekur neskubėkite, stabtelėkite, apsižvalgykite aplink. Nurimkite – tai bus įtemptos dienos. Sekmadienį leiskite namuose su artimaisiais. Būkite atidesni mamai.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį norėsis bendravimo, tačiau geriau atsiriboti nuo svetimų – kalbėkitės su artimaisiais, aplankykite giminaičius.

Dvyniai (05 21–06 21). Bus itin svarbus saikas. Sekmadienį bei pirmadienį venkite išlaidauti, pasaugokite pinigus. Jei gimėte paskutinėmis ženklo dienomis, turite būti atidūs, kad ir kuo užsiimtumėte, – padarytos klaidos, taip pat galimi nesutarimai lydės ilgai. Gimtadienį švęsti geriau tik su artimaisiais ir saikingai.

Vėžys (06 22–07 22). Užtemimas itin paveiks tuos, kurie gimė pirmomis ženklo dienomis, – nuo jūsų elgesio priklausys visų metų sėkmė. Gimtadienio nepatartina švęsti, bent jau savaitgalį (gal galite atidėti kitoms dienoms?). Būkite atsargūs ir atidūs.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį patartinas uždaresnis bendravimas, ramus poilsis.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienis visai kitoks, geresnis, nei šeštadienis, tik reikia tinkamai pasirinkti, su kuo bendrauti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Savaitgalis palankus išvykti kur nors toliau nuo namų. Pakeisti aplinką, susitikti su seniai matytais žmonėmis bus naudinga.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį pavyks atsipalaiduoti, ypač jei išvyksite pasisvečiuoti.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį bei pirmadienį venkite ginčų su sutuoktiniu – įsivelsite į ilgalaikį konfliktą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Permainingos dienos. Būkite atidesni savo savijautai, stiprinkite sveikatą. Sekmadienį svarbiausią dėmesį skirkite antrajai pusei.

Vandenis (01 20–02 18).Sekmadienis paprastesnis už šeštadienį, kai neverta daug ko tikėtis ir svarbu mokytis džiaugtis net ir mažmožiu. Labiau saugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį, pirmadienį gali kilti rūpesčių per artimus, mylimus žmones. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Branginkite santykius su antrąja puse.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą