Kodėl ilsintis per laisvadienius tik dar labiau pavargstame

Jūsų dėmesiui – vienintelė, bent jau kol kas, instrukcija, kaip neduoti sau ramybės per laisvadienius. Kaip ilsėtis kelias dienas ir nepailsėti.

Pabudai… O jau viskas per vėlu! Ir nesvarbu, kelintą pabudai. Vis tiek atsikėlei vėliau, nei reikėjo. Normalūs žmonės per laisvadienį tokiu laiku lovoje nesivolioja. Tokiu laiku jie jau vakarieniauja. Ir iki to laiko jau sutvarkė butą, išsiskalbė, išlygino skalbinius, parašė pusę disertacijos ir užaugino pusę vaiko. O tu mieganti gražuolė.

Gerai, atsikėlei. Netgi iki virtuvės nuėjai. Pusryčius pasigaminai. Po galais, kiek gi galima ryti!

Pirma – tu valgai labai ilgai. Normalūs žmonės pasigamina pusryčius, suvalgo juos ir išplauna indus per 15 minučių. O tu čia jau valandą triniesi.

Antra – normalūs žmonės tokio maisto nevalgo.

Trečia – jie neprišiukšlina ir neišterlioja virtuvės, kaip tu ką tik padarei.

Dabar, kad nusiteiktum tinkama banga, įsijungei kompiuterį. Viskas, tai absoliutus krachas. Sėdi kvailuose tinklapiuose jau penkias valandas, o Basanavičius tavo amžiuje lietuvių kalbą reformavo. Jau seniai galėjai nuveikti kažką naudingo, pavyzdžiui, sutvarkyti tą drabužių krūvą, susikaupusią per darbo savaitę.

Žiūri serialą? O Dieve, tai pats bukiausias serialas pasaulyje! Dar ir su titrais! Kaip tau ne gėda savo amžiuje žiūrėti serialus su apgailėtinais mėgėjiškais titrais? Galėjai jau seniausiai išmokti anglų kalbą ir žiūrėti serialus be vertimo. Ir serialai, žinoma, būtų visai kiti.

O dar geriau – ne serialai, o kažkas baisiai intelektualaus. Arba skaitytum, pavyzdžiui, šveicarų profesorių veikalus apie vėžio gydymą. Štai, pasižiūrėk į svetimus tinklaraščius – ten viena ištekėjo ir 13 vaikų pagimdė, kitas sėkmingą verslą sukūrė, trečia sugalvojo unikalią technologiją, kaip atskirti apelsiną nuo mandarino, dar vienas penkis vaikus įsisūnijo, o tu…

Oho, visgi eini tvarkyti drabužių krūvos?

Kaip galima nešioti tokius? Visą savaitę sėdi nepatinkančiame darbe, kur priversta rengtis kaip nykus biuro planktonas, o dar ir moka tiek, kad nieko padoraus už tokius pinigus nenusipirksi. 

Jau aštuonios. Viskas, jau niekur nebenueisi…

Nei pasivaikščioti neišlindai, nei į kiną, nei į muziejų, nei į parduotuvę. Visą dieną prakiurksojai internete. Ką? Nutarei eiti dabar? Kur tu dabar nueisi, jau tamsu. Ir šalta. Eik geriau virtuvę sutvarkyk, ten dar nuo pusryčių indai neplauti… Nenori? Aišku, kad nenori. 

Jau dvylika. 

Viešpatie, vėl visą dieną sunaikinau tupėdama internete ir kažkokiems buitiniams menkniekiams – net nesusitvarkiau normaliai. Nepadariau nieko naudingo.

Ir šitaip – nuolatos. Ilsiesi, ilsiesi per visus laisvadienius, o jautiesi pavargusi. O juk vietoje to galėtum…


Komentarai

  • Skin Mercy
    prieš 7 minučių
    Ich bin so stolz, selbstbewusst und voller Leben hier zu sein, um mein Zeugnis zu geben, ich kann einfach nicht glauben, dass mein Mann jetzt zu Hause ist und uns erzählt, wie leer er sich die ganze Zeit gefühlt hat, als er nicht da war. Er hat mich verlassen und mir nach der Scheidung starke Schmerzen zugefügt, wer hätte daran gedacht. All dieses Wunder geschah direkt nachdem ich Kontakt von Dr. Egwali bekam, für den er mir half, in meinem Ehehaus wieder zur Normalität zu kommen. Ich bin eine der glücklichsten Frauen der Welt, würde ich sagen, wir dachten, er wäre weg und würde nie wieder nach Hause kommen, bis ein Liebeszauber gesprochen wurde und die Dinge in zwei Tagen wieder normal waren, es war wirklich ein Wunder "Mein Mann bedeutet alles means an mich und meine Kinder. Ich weiß nicht, wie ich Ihnen meine tiefe Dankbarkeit ausdrücken soll, Herr Doktor. Ich kann es nur empfehlen, wenn Sie dringende Hilfe in irgendeiner Kategorie von Zaubersprüchen benötigen, da dies garantiert ist.
    E-Mail an /dregwalispellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348122948392

Parašykite komentarą