Kokį gyvūną pamatėte pirmą? Tai atskleidžia jūsų charakterį

Ar gerai save pažįstate? Kokie esate, ko trokštate? Ko siekiate? Galbūt reikia pakeisti ką nors savyje, savo tiksluose ir planuose, galbūt kitur nukreipti savo pastangas?

Šis testas – iš tų, kurie padeda geriau pažinti save. Pažvelkite į paveikslėlį ir atsakykite, kokį gyvūną pamatėte pirmiausia, ir žemiau skaitykite, ką reiškia jūsų atsakymas.

Liūtas

Esate savo bendruomenės, savo klano žmogus. Laikotės taisyklių ir kuriate savo įstatymus. Jūs arba lyderis, arba siekiate lyderystės savo srityje. Jums svarbi šeima. Esate pasirengę rūpintis artimais žmonėmis ir palaikote tuos, kurie palaiko jus. Jūs nesate sentimentalus žmogus, bet gebate jausti stiprius jausmus. Jūs mokate agresyviai ginti savo interesus.

Tigras

Esate atsargūs ir ryžtingi. Nemėgstate minios. Šalia jūsų gali būti tik tas, kas jus besąlygiškai priima ir nesvajoja jūsų perdaryti. Jūs nepatiklūs, remiatės faktais. Jūs esate proto žmogus, geras strategas. Jums patinka ilgalaikiai projektai. Jūs nepripažįstate visuotinių taisyklių ir retai laikotės savų. Esate nenuspėjami, patrauklūs ir pavojingi. Jus galima mylėti, tačiau patys vargu ar sugebėsite iki galo atsiduoti net ir labai jums simpatiškam žmogui.

Triušis

Esate mieli ir žavūs. Jūs – patrauklus žmogus. Jus dievina, jumis mėgsta rūpintis. Jūs retai įsiveliate į ginčus ir nemėgstate kovoti už savo nuomonę. Jūs tiesiog gyvenate taip, kaip jums patinka ir kaip norisi. Esate impulsyvus žmogus, nuotaikos žmogus. Jeigu jums kas nors rimtai įkyri, jūs gebate gintis. Nelaužote įstatymų ir esate socialūs. Jūs visada palaikysite kompaniją. Retai skundžiatės ir nemėgstate, kai jums kas nors skundžiasi gyvenimu. Mėgstate lengvus santykius ir laikotės toliau nuo nuodingų žmonių.

Vilkas

Esate atžarus žmogus, stiprios, bebaimės prigimties. Esate atkaklūs ir nenuilstantys. Keliate sau suprantamus ir naudingus tikslus ir siekiate jų bet kokiais būdais. Jūs niekada neįsižeidžiate. Tiesiog jus nuvylusį žmogų išbraukiate iš savo gyvenimo. Jeigu jūs išeinate – nebegrįšite. Turite mažai draugų, teikiate pirmenybę šeimos ryšiams. Esate socialūs, bet priimate tik savo žmonių rato taisykles. Mėgstate namus ir keliauti. Galite būti žiaurūs ir kartais agresyvūs. Kai mylite, atiduodate žmogui viską, kai nekenčiate, padarysite viską, kad sutryptumėte savo keršto objektą.

Lapė

Jūs – atsargus ir dėmesingas žmogus. Esate taktiški, mokate klausytis. Esate žavūs, rūpinatės savo išvaizda, patinkate žmonėms. Nekenčiate kvailumo, godumo ir agresijos. Jums patinka žmonės, panašūs į jus – protingi ir dinamiški. Savo artimiesiems esate dėmesingi ir rūpestingi, turite jaukius namus ir gerą skonį. Jūsų labai gera intuicija. Viską, ką darote, darote kokybiškai ir gerai. Pagal charakterį esate perfekcionistai. Iš jūsų ima pavyzdį, jumis dažnai žavisi. Jus lengva mylėti ir neįmanoma nekęsti. Jums dažnai pavydi.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą