Liko tik keletas laisvų vietų į savaitgalio stovyklą Nemunaityje

 

Sparčiai tirpsta laisvos, pirmosios savaitgalinės stovyklos Nemunaityje „Jaunasis kūrėjas“, vietos. Paskubėkite registruotis ir dar suspėsite gruodžio 13–15 dienas praleisti linksmai ir kūrybingai.
Į stovyklą ką tik renovuotose ir stovyklavimui pritaikytose mokyklos patalpose kviečiami 8–14 metų vaikai, kur jų lauks kūrybiniai edukaciniai (muzikos, dailės, šokio, teatro) užsiėmimai. Profesionalūs stovyklos vadovai stiprins vaikų darbo komandoje įgūdžius, ves įvairius žaidimus, kartu su stovyklautojais leisis į įdomius žygius Nemunaičio apylinkėse.
Kaip sakė Alytaus r. meno ir sporto mokyklos direktorė Auksė Sapežinskienė, „Kiekviename žmoguje slypi kūrėjas, tik vieniems gebėjimas kurti išryškėja savaime, o kitiems atrasti savyje kūrėją reikia padėti. Ši stovykla tinkama visiems vaikams: ir muzikuojantiems, piešiantiems, vaidinantiems, ir niekada to nedariusiems, mat veiklos stovyklos metu padės atsiskleisti kiekvienam“.
Profesionalūs vadovai ir mokytojai pasirūpins, kad kūrybiniai tiek muzikos, tiek dailės, tiek ir teatro užsiėmimai persipintų tarpusavyje, tačiau ir paliktų galimybę rinktis pačiam stovyklautojui. Bus siekiama, kad edukacinių renginių metu mokiniai lavintų kūrybiškumą ir originalumą, ugdant savarankiškumą ir iniciatyvą. Jaunieji stovyklautojai taip pat bus mokomi tolerancijos, tarpusavio supratimo, pagarbos vienas kitam.
Stovyklautojų laukia ir advento edukacinė programa, ir žygis, vakaronė ir kiti įprasti stovyklavimo atributai.
Stovyklautojai bus apgyvendinti naujai įrengtuose 2–4 vietų kambariuose šiais metais renovuotoje buvusioje Nemunaičio mokykloje. Prieš kelis metus uždaryta mokykla šių metų pavasarį buvo renovuota ir pritaikyta stovyklavimui. Alytaus rajono savivaldybė stovyklą Nemunaityje įrengė, įgyvendindama ES finansuojamą projektą „Alytaus r. meno ir sporto mokyklos edukacinių erdvių įkūrimas ir atnaujinimas“, kurio metu buvo apšiltintos pastato sienos, suremontuotos vidaus patalpos, vandentiekio, vėdinimo sistemos, elektros tinklai, atlikti kiti darbai, nupirkti baldai, kompiuterinė įranga, įrengta apie 30 vietų stovyklautojams. Rekonstrukcijai buvo skirta 639 475 Eur.
Vaikams stovykloje tris dienas bus skirtas 4 kartų per dieną maitinimas, profesionali priežiūra bei užimtumas.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą