Jau šį trečiadienį LRT laidoje „Nepažintas meras“ Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis

Trečiadienį LRT TELEVIZIJOS laidos „Nepažintas meras“ herojumi taps Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, kone per naktį tapęs žinomiausiu ir vienu mėgstamiausiu Lietuvos meru. Palikęs mero kabinetą N. Cesiulis, neatpažįstamai perrengtas ir nugrimuotas, pusdienį praleis kaip paprastas gyventojas spręsdamas įvairias problemas.

Lemtingojo gaisro Alytaus padangų perdirbimo gamykloje metu Nerijus Cesiulis pelnė alytiškių ir visos Lietuvos žmonių simpatijas tiek savo atvira komunikacija, tiek ir ryžtu kovoti su gaisru ne iš mero kabineto, bet priešakinėse linijose. Nors savo meru miestiečiai yra patenkinti, žurnalisto Edvardo Kubiliaus pakalbinti alytiškiai pripažins, kad spręstinų klausimų Alytuje taip pat yra. Vietų trūkumas vaikų darželiuose – vienas jų.

Aiškintis situacijos neatpažįstamai persirengęs meras užsuks į vieną iš vaikų darželių, kur teirausis, ar pavyktų nuo kitos savaitės priimti tris iš emigracijos su šeima grįžtančius anūkus.

Vėliau meras mėgins išspręsti dar vieną alytiškiams akis badančią problemą – nebevažiuojantys automobiliai, palikti pačiame miesto centre esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Ar merui N. Cesiuliui pavyks likti neatpažintam, paaiškės šį trečiadienį laidoje „Nepažintas meras“ 21.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Laida buvo nufilmuota prieš paskelbiant Lietuvoje karantiną.

Realybės dokumentikos laida „Nepažintas meras“ leidžia žiūrovams artimiau susipažinti su šalies savivaldybių vadovais, o jiems – pažvelgti į savo miestą ar rajoną paprasto gyventojo akimis. Projekte pasiryžę dalyvauti merai, perrengti ir neatpažįstamai nugrimuoti, gerą pusdienį praleidžia kaip paprasti savivaldybės gyventojai spręsdami įvairias kasdienes problemas ir aiškindamiesi, ar tikrai jiems pavaldžių institucijų durys atviros visiems.

LRT informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą