Kviečiame dalyvauti akcijoje „MES JŪSŲ NEUŽMIRŠOME!“

Gegužės 25 d. Lietuva kartu su visu pasauliu mini Tarptautinę dingusių be žinios vaikų dieną, kurios tikslas – ne tik užjausti tuos, kurių vaikai dingo be žinios, bet ir skatinti užkirsti kelią šiam reiškiniui. Dingusių žmonių šeimų paramos centras kviečia švietimo įstaigas prisijungti prie Tarptautinės dingusių be žinios vaikų dienos paminėjimo, kuris vyks gegužės 25 d. ir dalyvauti akcijoje „MES JŪSŲ NEUŽMIRŠOME!“.

Gegužės 25 d. skirkite 25 min. vaikams ir pakalbėkite bei priminkite apie tai, kad nuo dingimo niekas nėra apsaugotas, kaip elgtis pasiklydus, kur galima kreiptis pagalbos (daugiau informacijos: https://www.116000.lt/institucijoms/,  https://www.youtube.com/watch?v=NF5jI1qX_z0)

Akcijos metu galite:

Rišti spalvotus kaspinėlius ant medžių

Kiemuose, parkuose kabinti popierines gerves ar nupieštus simbolinius raktelius

Pasodinti medelį ar kitą augalą

Pasodinti neužmirštuolių, kurios yra dingusių be žinios vaikų simbolis, primenantis, kad mes neužmiršome dingusių be žinios vaikų, kurie taip ir neatsirado.

Plaikstydamiesi vėjyje kaspinėliai, gervės, rakteliai, žydinčios neužmirštuolės ir augantys medeliai simbolizuotų laukimą ir viltį, primintų, kad mes neužmiršome dingusių vaikų ir laukiame jų grįžtančių.

Kviečiame dalintis savo akimirkomis iš šios akcijos Jūsų švietimo įstaigose.

Akcijos  nuotraukas siųskite el. p. centras1@missing.lt

Siųstomis nuotraukomis pasidalinsime Dingusių žmonių šeimų paramos centro  Facebook paskyroje facebook.com/www.missing.lt

Daugiau informacijos: Dovilė Dimšaitė, el. p.  centras1@missing.lt, tel. nr. 8 626 6848

Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą