Apsilankymas prezidentūroje

Tegul šių Šv. Kalėdų simboliu tampa paukštis, įprasminantis visos Lietuvos žmonių vienybę. Tik veikdami visi kartu, galime kurti stiprią ir teisingą Lietuvą. Tegul, artėjant advento laikotarpiui, kuris simbolizuoja susitaikymą, šiluma pasklinda po Jūsų visų namus“, – sakė prezidentas Gitanas Nausėda.

Prezidentas Gitanas Nausėda ir pirmoji ponia Diana Nausėdienė ketvirtadienį papuošė ir įžiebė pagrindinę Prezidentūros šv. Kalėdų eglę.

VšĮ Alytaus miesto socialinių paslaugų centro vaikų dienos centro „Vaikystės vaivorykštė“ vaikai kartu su darbuotojomis Inga Rakauskiene ir Vilma Balevičiene tądien ir lankėsi prezidentūroje, kad galėtų prisidėti prie kitokios Prezidentūros kalėdinės eglutės papuošimo. O kitokia ji todėl, kad ją puošia  ne tik tradiciniai žaisliukai, bet ir simboliniai vienybės paukšteliai.

Į vienijančią kalėdinių žaisliukų gaminimo akciją Lietuvos žmones pakvietė ponia D. Nausėdienė, siekdama suburti ir įtraukti bendruomenes bei paskleisti bendrystės dvasią. Vaikų globos ir dienos centrų, suaugusiųjų bendruomenių rankomis pagaminti, iš vilnos nuvelti paukščiai į Prezidentūrą atkeliavo iš įvairiausių Lietuvos kampelių: iš visų 60-ties Lietuvos savivaldybių.

Mūsų centro vaikai Prezidentūroje lankėsi pirmą kartą, piešė ore – taip pat pirmą kartą... Įspūdžių daug, nuotaika šventiška – pirmos jų dovanos, gautos iš prezidento G. Nausėdos ir ponios  D. Nausėdienės rankų.

Alytaus miesto socialinių paslaugų centro informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą