Lietuvos paštas stabdo prekybą rusiškomis ir baltarusiškomis prekėmis, taip pat šių šalių leidinių prenumeratos pristatymą

Lietuvos paštas stabdo prekybą rusiškomis bei baltarusiškomis prekėmis. Taip pat stabdomas ir šių šalių leidinių prenumeratos pristatymas bei prekyba visoje šalies teritorijoje. 

„Vienybė ir solidarumas šiuo metu yra itin svarbi. Tvirtai palaikome Ukrainą ir jos žmones šiuo neįprastai sunkiu laiku. Rusiškų ir baltarusiškų prekių bei leidinių platinimo stabdymas yra vienas iš mūsų žingsnių. Kitą savaitę pašto skyriuose pradėsime prekybą Ukrainos vėliavomis, o 5 eurai nuo kiekvienos vėliavos bus skiriami paramai“, – sako Lietuvos pašto Klientų patirčių valdymo departamento vadovė Deimantė Žebrauskaitė. 

Prenumeratos pristatymas ir prekyba rusiškais ir baltarusiškais leidiniais Lietuvos pašte stabdoma nuo 2022 m. vasario 25 d. Prenumeratoriams išlaidos už nepristatytus leidinius bus grąžintos – tie, kurie prenumeratą užsisakė internetu, pinigai bus grąžinami į banko sąskaitą, iš kurios buvo apmokėta prenumerata, o prenumeratą užsisakius pašto skyriuje ar per laiškininką, pinigus galima bus atsiimti pašto skyriuose. 

Vakar Lietuvos paštas pranešė ir apie sutrikusį siuntų pristatymą į Ukrainą. Dėl karo veiksmų Ukrainoje uždarius oro erdvę, siuntų pristatymas oro keliais į šią šalį tapo nebeįmanomas. Nors situacija yra labai sudėtinga, Lietuvos paštas deda visas pastangas, kad siuntų kelias į šią šalį nenutrūktų – ieškoma galimybių siuntas vežti žeme, todėl siuntų bei laiškų priėmimo išsiuntimas į Ukrainą nėra sustabdytas. 

Svarbiausiais naujienas apie Lietuvos pašto veiklą galima rasti čia

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą