Pasidalintas gerumas sugrįžta

Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai sulaukė dovanų iš MOPT ir džiaugiasi galėdami jas išdalinti vienišiems Simno seniūnijos seneliams, ligoniams. Mes laimingi keliaujame per Lietuvos šimtmečius, o senoliai juk kūrė Lietuvą, išgyveno sunkius pokario, sovietmečio laikus, todėl jie geriau supranta, ką reiškia iškelti prie namų trispalvę vėliavą ar švęsti Lietuvos nepriklausomybės šventes.

Jau antras mėnuo dalyvaujame akcijoje „Užsikrėsk gerumu“: dalinamės juo su seneliais, vienišais Simno seniūnijos gyventojais, kurie ne visada gali ateiti į parduotuvę ar paprašyti artimųjų atnešti produktų. Šį šventinį laikotarpį Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai, lankydami senolius, turėjo tikslą: ne tik pradžiuginti juos dovanomis, savo bendryste, bet ir pasveikinti su Lietuvos šimtmečiu bei Nepriklausomybės atkūrimo švente.

Visada miela dovanoti, tačiau norisi padėkoti ir rėmėjams, kurių dėka galime pradžiuginti lankomus senelius, ligonius, gimnazijos daugiavaikes ar mažas pajamas gaunančias šeimas. Todėl nuoširdžiai dėkojame šiems rėmėjams: už greitai paruošiamas košes ir makaronus – AB ,,Kauno grūdai“, už ,,Magi“ makaronus ir užpilamas sriubas – UAB „Nestle Baltics“, o už pastą ir lūpų pieštukus – UAB „Natur Produkt“. Vadinasi, ne tik saulutė vis dažniau šypsosi pro langus, bet ir mes – dalindamiesi gerumu, kuris šildo ne tik senolių, bet gimnazijos vaikų širdeles.

Informuojame, kad kovo 24 dieną nuo ryto iki vakaro Simno gimnazijos jaunieji maltiečiai ruošiasi dar vienam gražiam žingsniui – dalyvauti „Maisto banko“ akcijoje, kuri vyks Simno parduotuvėje „Aibė“. Turėsime galimybę prieš šv. Velykas prisidėti prie stokojančiųjų šventinio stalo, pasidalinti gerumu, todėl visus kviečiame ateiti, dalyvauti, savo auka pradžiuginti kitus. Tik nuo mūsų širdies gerumo šalia bus gražiau, geriau, šviesiau, todėl nekritikuokime, nesmerkime, bet sėkime gerumo sėklą. Patikėkite, dar ne vienuose namuose reikia pagalbos, todėl atsiliepkite, nes dabar dar ir gavėnios metas, kuris kviečia pasidalinti ir būti dosniais. O pagrindinis atsakas labai malonus – pasidalintas gerumas visada sugrįžta dvigubai.

Simno gimnazijos jaunųjų maltiečių informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą