Nuotraukos autorius: 123rf.com nuotr.

Pigu, paprasta ir sveika: šios kaukės nubrauks bent keletą metų

Išsausėjusi, sudirgusi oda tikrai nepuošia nė vieno. Be to, netinkamai prižiūrima ji yra labiau linkusi į spuogus, raukšles. Šiltuoju metų laiku veido oda labiau prakaituoja, dėl karščio atsivėrusios poros yra imlesnės nešvarumams, todėl tinkamai pasirūpinti yra labai svarbu. Tam, kad grąžintumėte odai gražią išvaizdą, puikiai tinka namuose pagamintos veido kaukės. Natūralūs ingredientai nedirgina odos bei leidžia mėgautis rezultatais be jokių šalutinių poveikių.

Avokado kaukė

Jums reikės: pusės prinokusio avokado, 2 v.š. karšto vandens, 1 a.š. medaus. Avokadą sutrinkite šakute, vandenyje ištirpinkite medų ir viską kartu sumaišykite. Gausiai ištepkite švariai nupraustą veidą ir palaikykite 10 min. Nuplaukite drungnu vandeniu, nusausinkite ir patepkite jūsų odos tipą atitinkančiu drėkinamuoju kremu. Ši kaukė sudrėkins odą, o tai padės užkirsti kelią smulkių raukšlelių atsiradimui.

Avokado ir jogurto kaukė

Jums reikės: ketvirtadalio prinokusio avokado, 1 a.š. natūralaus jogurto be priedų, pusės a.š. medaus. Sutrinkite avokadą, įmaišykite jogurtą ir medų. Švarią odą patepkite kauke ir palikite 15 min. Nuplaukite drungnu vandeniu, nusausinkite ir patepkite tinkančiu kremu. Ši kaukė ypač tinka aknės išbertai ar sausai odai, mat jogurte esantys fermentai bei medus padeda atstatyti pH balansą, malšinti uždegimą ir sudrėkinti sudirgusią odą.

Medaus kaukė

Ši kaukė švelnina ir minkština odą, kovoją su uždegimais ir saugo nuo laisvųjų radikalų. Taip pat mažina poras bei raukšles. Jums reikės: 1 a.š. natūralaus jogurto, 1 a.š. avižų, 1 a.š. medaus. Viską išmaišykite ir storai ištepkite veido odą. Palikite 15 minučių ir veidą nuplaukite sukamaisiais judesiais. Tai ne tik nuvalys kaukės likučius, bet ir švelniai nušveis veido odą. Patarimas: kruopščiai drungnu vandeniu nuplovę veido odą, prieš tepdami ją kremu, nusiprauskite šaltu vandeniu. Tai sutrauks poras ir suteiks žvalumo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą