Karantino metu „Tėvų linija“ veikia įprastai

Karantino metu „Tėvų linija“ veikia įprastai – darbo dienomis 11–13 val. ir 17–21 val.

Bandant prisitaikyti prie pasikeitusios kasdienybės, tėvams kyla daugiau įtampos, nerimo ir klausimų nei įprastai. „Tėvų linijoje“ Paramos vaikams centro psichologai teiks nemokamas ir anonimines konsultacijas telefonu kaip įprasta – darbo dienomis 11–13 val. ir 17–21 val.

Paskambinus nemokamu numeriu 8 800 900 12, su profesionaliais psichologais galima pasitarti, kaip kalbėtis su vaikais apie šiandieninę situaciją, kaip paaiškinti, kodėl būtinas karantinas ir svarbu laikytis prevencinių priemonių.

„Rekomenduosime, kaip susitarti dėl naujų taisyklių šeimoje ir brėžti ribas. Atsakysime į klausimus, kylančius dėl vaikų savijautos ir elgesio (nerimo, baimių). Labai kviečiame tėvus paskambinti, jeigu jie patys jaučia nerimą, sunku nusiraminti, kyla didelis pyktis, kuris išliejamas ant vaikų ir kitų šeimos narių. Beje, kaip anksčiau, konsultuojame ir visais vaikų auklėjimo klausimais”, – sako Paramos vaikams centro psichologė, „Tėvų linijos“ vadovė Jūratė Baltuškienė.

„Tėvų linijos“ nemokamas numeris – 8 800 900 12.
Darbo laikas – darbo dienomis 11–13 val. ir 17–21 val.
Konsultuoja Paramos vaikams centro psichologai.


- - -

Apie Paramos vaikams centrą
Tai nevyriausybinė organizacija, nuo 1995 m. teikianti psichologinę, socialinę, teisinę pagalbą šeimoms ir vaikams, išgyvenantiems psichologinius sunkumus. Vykdomos programos: „Big Brothers Big Sisters“, „Antras žingsnis“, „Vaikystė be smurto“, „Pozityvi tėvystė“.

 

Komentarai

  • Veronica Duryea
    prieš 7 minučių
    Niekada iš tikrųjų netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai buvau praradęs sužadėtinį, man reikėjo pagalbos ir kur nors blogai pasisukti. Radau (drodion60@yandex.com) ir užsisakiau LOVE SPELL. po dviejų dienų suskambo mano telefonas. o mano sužadėtinis vėl skambino ir norėjo grįžti pas mane! Ne tik grįžk, burtų ratukas atvėrė akis, kad žinotų, kaip aš jį myliu ir reikalinga. „Burtų liejimas“ nėra smegenų plovimas, tačiau jie atvėrė akis, kad žinotų, kiek mes turime dalintis kartu. Rekomenduoju išbandyti visiems, kurie pateko į mano seną padėtį. Tai suteiks jums nuostabių staigmenų, taip pat jūsų mylimajam. Taip, kaip viskas turėjo būti. "Galite susisiekti su burtų siuntėju - EMAIL: (drodion60@yandex.com) arba WhatsApp jį telefonu +2349060503921.
  • SANDRA
    prieš 57 minučių
    Esu Sandros forma, JAV. Po 7 metų santuokos aš ir mano vyras kėlėme vieną ar kitą kivirčą, kol jis galiausiai mane paliko ir praeitą mėnesį persikėlė į Kaliforniją pabūti su kita moterimi, pajutau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai maniau, kad jie niekada nebematys savo tėvo, stengiausi būti stiprus tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kiekvieną vakarą kankina mano širdį, mano širdį užpildė nuoskaudos ir skausmai, nes aš tikrai buvau įsimylėjęs savo vyrą, Kiekvieną kartą, kai galvoju apie jį ir visada norėčiau, kad jis grįžtų pas mane, buvau iš tikrųjų nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Fayosa galėtų padėti greitai grįžti. Taigi, Pajutau, kad turėčiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, o aš viską padariau, tada jis man padarė meilės burtą, praėjus 48 valandoms, kai dr. Fayosa pasakė, kad mano vyras man paskambino ir pasakė, kad pasiilgsta tiek man, tiek vaikams, taip nuostabu, kad jis pasakė, kad kitą dieną grįš namo su daugybe meilės ir džiaugsmo, jis atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė, nei buvo anksčiau. Viskas dėka daktaro Fayosa jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti mano istorija internete, kad daktaras Fayosa yra tikras galingas burtų ratukas, kurį visada meldsiu ilgai gyventi, kad galėčiau padėti jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atgal arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, susisiekite su šiuo galingu burtų leidėju dabar. Štai jo kontaktinis pranešimas arba skambinkite dr. Fayosa With (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai naudodamiesi „whatssapp +2348151918774“, labai ačiū dr. Fayosa
  • Sonia
    prieš 40 minučių
    Sveiki, mano draugai internete. Noriu padėkoti dr. Fayosa naudodamas šią terpę, nes užkeikęs burtą ir sugrąžino mano buvusį vyrą, mano vyras paliko mane savo buvusiai merginai, kurią jis turėjo prieš vesdamas, man buvo sudėtinga situacija, paskambinau ir prašau jo grįžti, jis atsisakė, jis pasakė, kad manęs nebemyli. Aš bandžiau visus įmanomus būdus, kaip jį susigrąžinti, buvo veltui, aš pasakiau apie tai savo draugei, o ji man davė dr. Fayosa Email, aš susisiekiau su juo ir pasakiau jam visiems mano problema ir jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau, ir jis sukūrė meilės kerą, kuris per 24 valandas sugrąžino mano vyrą. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinti savo buvusįjį, susisiekite su dr. Fayosa krikštatėviu ir patikimu vyru, susisiekite labas el. paštu ar whatssapp

    El. Paštas: (Fayosasolusionhome@gmail.com)
    Whatssapp: +2348151918774
  • Rosanna
    prieš 54 minučių
    Prieš kurį laiką su savo vaikinu išsiskyrėme, buvau nuniokotas, prisijungiau prie interneto ir radau keletą liudijimų apie meilės ratuką dr. Fayosa, kuris padėjo kai kuriems žmonėms sugrąžinti savo mylėtojus pas juos, iš pradžių maniau, kad tai sukčiai, bet po to perskaičiusi daugiau apie tai, nusprendžiau išbandyti, susisiekiau su daktaru Fayosa, kad jis padėtų suvienyti buvusį vaikiną ir mane, ir jis man pasakė, kad turėčiau palaukti, kol mano vaikinas grįš pas mane per 48 valandas po to, kai bus atliktas burtas. , Kitą dieną mano vaikinas parašė man laišką, prašydamas, kad jį paimčiau atgal. Dabar mes vėl kartu ir vėl džiaugiamės. Jei nemačiau tų liudijimų, niekada nebūčiau žinojusi, kad kažkas tokio įmanoma, todėl nusprendžiau norėdamas pasidalinti savo liudijimu, kad kas nors kitas, kam to reikia, galėtų su juo susisiekti. Nebijokite, nesąžiningai ar nieko, susisiekite su juo el. paštu: Fayosasolusionhome@gmail.com arba Whatsapp +2348151918774
  • Camila Cenkov
    prieš 0 minučių
    Šių metų pradžioje, kai pirmą kartą susisiekiau su jumis, buvau vieneri metai į karčią skyrybų kovą su savo vyru. Maniau, kad mano santuoka ir šeima buvo sužlugdyti. Radau jūsų svetainę ir atsikvėpiau, nors tikrai nežinojau, kaip tai veikia. Ne tik jūsų „Stop Skyry“ meilės burtai man veikė itin greitai, bet ir buvote tam, kad galėtumėte man padėti ir konsultuoti kiekvieną proceso žingsnį. Jūs man labai padėjote ir džiaugiuosi galėdamas jus informuoti apie mūsų pažangą. Mes su vyru susitaikėme ir nuo to laiko atnaujinome įžadus. Mes esame stipresni nei bet kada. Aš tokia laiminga, kad galėjai man padėti išlaikyti mano šeimą nepažeistą. Be tavęs nesu tikras, ką būčiau padaręs. Ar jūs ten susiduriate su tomis pačiomis santuokos problemomis, tada galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą: (gethelp05@gmail.com) Telefonas: +2348147400259
  • MICHELLE HUFF
    prieš 13 minučių
    Greetings to the general public, I want to tell about how I was cured of
    HIV disease by a Doctor called Dr. voodoo . I was browsing the Internet
    searching for remedy on HIV and I saw a comment of people talking about how
    Doctor voodoo cured them. I was scared because I never believed in the
    Internet but i was convince to give him a try because i having no hope of
    been cured of HIV so I decided to contact him with his email that was
    listed on the comment voodoospelltemple66@gmail.com when I contacted
    him he gave me hope and send a Herbal medicine to me that I took and
    it seriously worked for me, am a free person now without problem,
    my HIV result came out negative. I pray for you Dr. voodoo God will give
    you everlasting life, you shall not die before your time for being sincere
    and great men. Am so happy, you can also contact him if you have any
    problem Email: voodoospelltemple66@gmail.com
    or Add him up on WhatsAp +2348140120719
  • CELLINA JOLLY
    prieš 44 minučių
    I want to share this great testimony to the world on how Dr VOODOO cure me from HSV1&2 with his herbs, I was nervous when i first contact him about the cure for HSV but i decided to give him a try because i was desperate to get cured and be free from HSV. Dr VOODOO prepared the remedy and sent it to me through UPS,which I use just the way Dr VOODOO instructed me and thank God today I am a beneficiary to this cure and I went back to the hospital after 7 days of taking the herbs and I tested HSV1&2 Negative. So I will tell you all who are looking for a cure to his/her HSV1&2 that Dr VOODOO took research before he could finally get the solution to it and a lot of people are benefiting from him right now. He also cured my friend from HPV. Dr VOODOO heals with natural herbs. Please I urge you to contact him now through his email address: voodoospelltemple66@gmail.com or call and WhatsApp him on +2348140120719. He is capable of curing HIV/AIDS, HERPES, HPV, HSV1&2, CANCER of all kinds, DIABETES and so many other infections.
  • MAITRE TAGNON
    prieš 29 minučių
    E-mail:  dahtagnon@hotmail.com
    Tel/ whatsapp:+229 98 83 03 64
    Site web:  https://www.puissant-rituelretouraffectif.com/

    Médium voyant, maître marabout , grande célébrité occulte, 40 ans d’expérience .
    Grand spécialiste des problèmes affectifs:
    Amour
    Retour définitif de l’être aimé
    Crise conjugale
    Problème familial
    Déception de couple
    Trahison
    Protection contre les esprits de la démence et du vice
    Malchance conjugale.
    Désenvoûtement d'amour
    Union rapide
    Cas désespéré de retour d'affection
    Impuissance sexuelle
    Maître Suprême TAGNON mettra tout son savoir faire pour vous donner une meilleur satisfaction. Déplacement possible

    et travail par correspondance.
    N’attendez pas que votre problème s'aggrave, il y a des solutions pour chaque problème.
    N'attendez pas qu'il vous quitte, n'attendez pas qu'une autre personne lui jette un sort d'amour.
    Soit la fondation de votre relation.
    N’hésitez pas à me contacter même s’il s'agit d’une simple question. Mon plaisir est d’aider ceux qui en on vraiment besoin.
    Travail rapide et discret, résultat 100% garantit.
    Magie blanche retour d'affection, travaux vaudou pour retour d'affection
    Je vous propose mes services. Je suis ouvert à toute discutions et inquiétude si vous en aviez. Votre satisfaction fera mon

    plaisir.
    Mes domaines de compétence:
    - Voyance ésotérisme
    - Travaux Occulte
    - Retour d'affection général
    - Vaudou et de Maraboutage Africain
    - Récupération d'un ex par la magie
    - Retour d'affection et mariage
    - Rapprochement amoureux
    - Ensorcellement d'amour
    - Ensorcellement pour fidélité de partenaire
    - Magie blanche pour garder votre foyer
    - Magie blanche pour empêché l'infidélité
    - Magie blanche pour vous faire aimé par votre entourage
    Sorcellerie et protection
    - Protection contre mauvaise esprit de tout genre.
    - Protection contre un esprit de mort qui vous tourmante.
    - Protection contre les attaques de la magie noir et rouge.
    - Protection contre les accidents de tout genre.
    - Protection contre les maladies venant de la magie noir.
    - Protection contre les gri-gri, joujou ou encore vodoun etc....
    Sorcellerie et amour
    - Retour d'affection
    * Retour de votre amour(e) pour toujours
    * Retour de votre amour(e) pour une durée déterminée
    * Rendre votre partenaire ivre d'amour pour vous
    * Pour le dominer à la maison et partout
    * Pour le rendre bête d'amour au point qu'il ou elle peut pardonné l'infidélité etc....
    - Pour séparation d'un couple
    * Séparation par la bagarre
    * Séparation sans histoire
    * Séparation par la mort
    * Séparation par la folie
    * Séparation par accident
    * Séparation par une maladie mortelle etc....
    Tous mes travaux sont sans retour possible et n'aura aucune répercutions sur vous même, car il s'agit ici de magie

    banche. Mon travail commence là ou votre espoir s'arrête.
    Faites comme tout le monde, osez et soyez satisfaits.
    Pour plus d'informations 
    Pour vos commandes,merci de me contacter à l'adresse: 
    Contact:
    E-mail:  dahtagnon@hotmail.com
    Tel/ whatsapp:+229 98 83 03 64
    Site web:  https://www.puissant-rituelretouraffectif.com/
  • michelle huff
    prieš 40 minučių
    There is a great herbal man called Dr voodoo who can cure Hepatitis B virus and other deadly diseases with the use of natural herbs to cure Hepatitis B virus problems. He is from Africa and he is a great doctor and he can also cure you as well if you are have the problem And other deadly disease and here is email address voodoospelltemple66@gmail.com or Whatsapp +2348140120719 HERPES CURE,CANCER CURE,HIV/AIDS CURE,HPV CURE
  • TAMARA BARROW
    prieš 55 minučių
    I contacted herpes' I was told there is no herpes cure except treatment to
    control it. I totally lost hope. All I could think was losing my life it
    was so embarrassing to have this virus, few weeks ago I ready about a
    possible natural herbs cure which was guaranteed. And I ordered the natural
    herbs treatment from Dr voodoo after some weeks I got 100? cure. Now I'm so
    excited to share this testimony contact Dr voodoo WhatsApp number
    +2348140120719 also e-mail him at: voodoospelltemple66@gmail.com
  • TAMARA BARROW
    prieš 38 minučių
    MY HIV HEALING TESTIMONY

    My mouth is short of words, i am so happy because Dr voodoo has healed me
    from HIV which i have been suffering from the past 5years now, i have
    spend a lot when getting drugs from the hospital to keep me healthy, i have
    tried all means in life to always i can become HIV negative one day, but
    there was no answer until i found Dr voodoo the parish of African who
    provide me some healing herbs that i uses , now i am glad telling everyone
    that i am now HIV Negative, i am very happy, thank you Dr voodoo for
    helping my life comes back newly without any form of crisis, may the good
    lord that i serve blessed you Dr voodoo and equip you to the higher grade
    for healing my life. i am so amazed. so i will announced to everyone in
    this whole world that is HIV positive to please follow my advice and get
    healed on time, because we all knows that HIV disease is a deadly
    type,contact Dr voodoo for your HIV healing herbs today at:
    voodoospelltemple66@gmail.com He will be always happy to assist you
    online and ensure you get healed on time, contact Dr voodoo today for
    your healing hearbs immediately, you can also
    add him on whatsApp +2348140120719 thank you sir.
  • TAMARA BARROW
    prieš 10 minučių
    The doctors said Herpes virus do not have medical cure because the virus is capable of hiding within the human cells, it remains protected from your immune system. Herpes isn’t a special virus – your immune system has the tools to fight it back. But because it is able to lay dormant in protected cells, your immune system is unable to remove it from your body,But with strong reactive herbal medication is capable of getting rid of the virus gradually and totally from your body without damaging any of your cells,natural herbs kills the virus totally not just reducing the out break. Get natural herbs cure Email DR. VOODOO at voodoospelltemple66@gmail.com Add Dr voodoo on whatsApp +2348140120719
  • motork
    prieš 23 minučių
    Buy high quality Real / False driver's license, ID cards, passports, diplomas, visas, Whatsapp+1720.248.8130 fake Dollar Database registered passports, driver's license, ID card, visa, birth certificate, IELTS,TOEFL,ESOL,CHSK Transcript High Quality Real / False driver's license, identity cards, passports, diplomas, visas, fake dollar / euro etc Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

    We offer only original high-quality IDs and Passport ,Visa,Driving Whatsapp+1720.248.8130 License,ID CARDS,marriage certificates,diplomas etc buy now high quality-We have the best HOLOGRAMS AND DUPLICATING MACHINES With over 13million of out documents circulating over the world. fake dollar / euro etc Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

    Get Passports, Visas, Driver's License, ID CARDS, Marriage certificates, Diplomas, Birth Certificates,Whatsapp+1720.248.8130 Credit cards, Utility bills, Social Security cards, Resident permits, Death certificates, fullz and dumps pdf Seaman card ,fake dollar / euro e.t.c TEXT/Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )

    Buy high quality undetectable grade AA+ counterfeit banknotes, we have available USD, CAD, GBP, EU AUD just to name a few.Whatsapp+1720.248.8130

    We also deal and specialize in helping you to get high quality Biometric documents, registered PASSPORT, DRIVING LICENSE, ID CARD, VISA, SSN TOEFL, IELTS, IDP, ESOL, GMAT CELTA/DELTA, DEGREE, TEXT/Whatsapp+1720.248.8130 email< ( lifiben@gmail.com )
  • nicholas
    prieš 41 minučių
    Greitai ir visam laikui susigrąžinkite buvusį vyrą / žmoną.
    Mano vardas Shannon Mattingly iš JAV. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo visko, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man užkeikti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui, pavadintam dr unity, ir jis patikino, kad problemų nėra ir kad viskas bus gerai prieš 11 valandų. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po 11 valandų man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi kartu.Dr vienybės dėka jei tu čia ir tavo Meilužis tave atsisako, ar tavo vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, kreipkis į dr. Vienybė pagalbos dabar.
    Čia jo kontaktas… WhatsApp: +2347051758952
    El. paštas: ackugbespiritualtemple@gmail.com
    Jis siekia įvairių tikslų, pavyzdžiui
    Jei turite kokių nors sunkumų dėl viso to, taip pat Dem dr Clement jūsų problema bus išspręsta
    kaip SEKIA.
    1. ŽIV/AIDS
    2. HSV
    3 EX atgal
    4. varpos padidėjimas
    5. HEPATITAS B
    6. DIABETAS
    7. ŽPV
    8 vėžys
    9 rašybos skaitymas
  • nicholas
    prieš 36 minučių
    Greitai ir visam laikui susigrąžinkite buvusį vyrą / žmoną.
    Mano vardas Shannon Mattingly iš JAV. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau jį susigrąžinti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam, maldavau jo visko, daviau pažadus, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji man pasiūlė kreiptis į burtininkus, kurie padėtų man užkeikti, kad jį sugrąžinčiau. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip pabandyti. Nusiunčiau žinutę burtininkui, pavadintam dr unity, ir jis patikino, kad problemų nėra ir kad viskas bus gerai prieš 11 valandų. Jis užkalbėjo ir stebėtinai po 11 valandų man paskambino mano vyras. Buvau labai nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir tik jis pasakė, kad labai gailisi dėl visko, kas atsitiko. Jis norėjo, kad grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, taip mes vėl pradėjome laimingai gyventi kartu.Dr vienybės dėka jei tu čia ir tavo Meilužis tave atsisako, ar tavo vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverk, kreipkis į dr. Vienybė pagalbos dabar.
    Čia jo kontaktas… WhatsApp: +2347051758952
    El. paštas: ackugbespiritualtemple@gmail.com
    Jis siekia įvairių tikslų, pavyzdžiui
    Jei turite kokių nors sunkumų dėl viso to, taip pat Dem dr Clement jūsų problema bus išspręsta
    kaip SEKIA.
    1. ŽIV/AIDS
    2. HSV
    3 EX atgal
    4. varpos padidėjimas
    5. HEPATITAS B
    6. DIABETAS
    7. ŽPV
    8 vėžys
    9 rašybos skaitymas
  • Tamara Elijas
    prieš 38 minučių
    Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas TAMARA ELIJAS, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikios dr. Ige Ajayi. Tas žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra ( +2348130035939 ) Dabar rimtiems žmonėms, susidūrusiems su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.
  • Aurinta Paketūras
    prieš 58 minučių
    GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
    Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti, ir tai įvyko taip, kaip jis pažadėjo. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com
  • Aleksandra
    prieš 59 minučių
    Every one deserves to be happy in their marriages, was lucky enough to get my husband back , Doctor Robbinson Spells are authentic, My Husband left me for 8 months and I was devastated and couldn't find any way out to get him back. At some point I was depressed, while i was reading through the internet where people testified about how Dr Robbinson helped them Solve similiar problems it was on a divorce page I contacted him and he never hesitated to help me as well, My husband is back home, my happiness is restored
    Text/call: +12267705795
    Email: Drrobbinssonspiritualhome@gmail.com
    https://www.facebook.com/drrobbinson
  • Imelda Diamante
    prieš 47 minučių
    Esu patenkinta tuo, kaip pasitikėjau dr. Ilekhojie sugrąžinti savo buvusį vyrą po beveik metų išsiskyrimo. Prieš susitikdamas su dr. Ilekhojie, aš ieškojau daugelio svetainių, ieškančių būdų, kaip susigrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis paprašė išsiskirti iš manęs be jokios priežasties. Buvau nuniokotas, bet dr. Ilekhojie man suteikė vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po to, kai jis atliko susitaikymo burtą, mano vyras po dviejų dienų paskambino ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis atvyko namo ir aš buvau labai laiminga vėl su juo susitikti. Aš naudoju tai, kad įvertinčiau dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, ir taip pat padėti daugeliui kitų žmonių. Aš palieku jo kontaktą, kad galėtumėte susisiekti su juo, jei turite panašių problemų. „WhatsApp“ +2348147400259 arba el. Paštas: gethelp05@gmail.com
  • Camila Burbaitė
    prieš 55 minučių
    SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196
  • Dalia Sabonyte
    prieš 56 minučių
    Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com
  • Dalia Sabonyte
    prieš 56 minučių
    Sveiki visi, mano vardas Dalia Sabonytė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com
  • Gabija Girdenis
    prieš 41 minučių
    Mano vardas Gabija Girdenis ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.
  • Monique lava
    prieš 54 minučių
    Sveiki visi, mano vardas Monique Lava. Man buvo labai sunku, kai vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau emociškai nusiminusi ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau. Mėnesius turėjau bėdų ir visur ieškojau pagalbos, kol sužinojau apie DR rabaa. Susisiekiau su juo ir paaiškinau savo problemas. Jis norėjo man padėti ir paskatinti laikytis procedūrų, kad atkurtų meilę tarp mano ir vyro, taip pat pasirūpintų, kad mes abu vėl sugrįžtume vienas pas kitą. Atitikau visus reikalavimus ir jis atliko savo darba. Po 48 valandų gavau žinutę iš savo vaikino, prašydama pasimatymo, kad galėtume išmesti daiktus. Dabar mes vėl kartu ir visa tai DR rabaa dėka. Jis taip pat gali jums padėti, jei esate pasirengęs tikėti ir išlikti viltingas. rašykite jam į WhatsApp +31685031219 arba el. paštu drrabaahealing@gmail.com

Parašykite komentarą