Vienas dalykas kiekvienam kambariui, kurį pakeitus pastarajam suteiksite daugiau šarmo

Nors tikrai ne visi interjerai puikuojasi ant žurnalo viršelio, tačiau nuo to mūsų namai mažiau jaukūs ir įdomūs nepasidaro. Tiesa, reikėtų pastebėti, kad beveik kiekvieną interjerą galima kažkaip patobulinti. Gaila, kad daug kam tobulinimas asocijuojasi su kapitaliniu remontu arba rimtais pakeitimas, kurie trunka daug laiko ir gerokai paplonina piniginę. Taip neprivalo būti. Kartais užtenka pakeisti vos vieną dalyką, kad patalpa sužydėtų naujomis spalvomis. Kokie tai dalykai? Pasižiūrėkime į visas namų patalpas ir išsiaiškinkime, kokį vieną dalyką tame kambaryje būtų galima pakeisti, kad pasikeistų visa atmosfera.

Kilimas

Svetainėje esantis kilimas užima svarbią akiračio dalį. Prie kilimo mūsų akys labai pripranta, todėl jį pakeitus neišvengsime ir didelių svetainės įvaizdžio pasikeitimų. Šiuo metu vėl madingi vidutinio dydžio arba dideli kilimai. Reikėtų jį patiesti taip, kad būtų išlaikoma simetriška pozicija kambario sienų bei pagrindinių baldų atžvilgiu.

Vonios kambario spintelė

Paprasčiausia vonios kambaryje būtų sugalvoti apie pačios vonios (arba dušo) bei unitazo keitimą. Tačiau tai yra bene brangiausias ir labiausiai sudėtingas keitimo darbas visuose namuose. Dėl to vonią ar unitazą keisti verta ne dėl to, kad kambarys įgautų naujų spalvų, bet dėl to, kad senoji vonia susidėvėjo arba senoji įranga jau nebeįsipaišo į interjerą.

Taigi, kokį baldą galima pakeisti, kad pakeitimas nebūtų toks sudėtingas ir brangus, tačiau turėtų panašų poveikį? Ogi vonios kambaryje esančią spintelę. Nors labai gali būti, kad, jeigu ji sumontuota po kriaukle, gali reikėti nemažai darbo, tačiau, tai vis tiek nebus taip sudėtinga, kaip su vonia ar unitazu. Na, o, jeigu spintelė ne po kriaukle, tai sunkumų beveik neturėtų būti. Išsirinkti gražų variantą nėra sunku. Dabar vonios baldai internetu įsigyjami patogiai ir pristatomi tiesiog į jūsų namus.

Sofa/minkštas kampas

Tai taip pat nėra pats pigiausias pasirinkimas, bet pokyčiai taip pat būtų dideli. Sofą galima keisti nauja, tačiau patarimas būtų visada pagalvoti apie tai ar vietoje sofos pas jus negalėtų įsikurti minkštas kampas. Atvirkščią pokytį daryti neverta, nes sofa – mažiau praktiškas sprendimas. Vienintelis atvejis, kada būtent toks pakeitimas yra geresnis, kai trūksta vietos minkštam kampui.

Rinkdamiesi minkštą kampą negalvokite tik apie spalvas. Svarbu ir dydis, minkštumas, praktiškumas, priežiūra.

Miegamojo šviestuvas

Miegamajame pokyčiai dažniausiai nebūna labai dideli. Pakeitus kokią nors spintelę viskas labai greitai išsikvepia ir nebelieka to efekto, kurį norisi jausti. Jeigu siekiate miegamajame padaryti kažką naujo ir kitaip – pakeiskite šviestuvus arba pasistatykite naujus. Reguliuojama ir temdoma LED lemputė turėtų suteikti gerokai daugiau komforto. Dabar nepritruks šviesos, kai norite skaityti ir nereikės taikstytis su labai ryškiais spinduliais tuomet, kai norite ramiai pabūti.

Tai yra itin puikus sprendimas tiek kainos, tiek pokyčių atžvilgiu. Pasikeitimai bus dideli ir juos jusite visada. Na, o net ir pačios įmantriausios, išmaniosios LED lemputės kainuoja <30 eurų, todėl nereikės gerokai patuštinti piniginės. Tai nutiks tik tuo atveju, kada pasirinksite pirkti išmanųjį LED šviestuvą, kurio kaina yra kiek didesnė.

Durų skambutis

Pakeitę durų skambutį neišleisite daug pinigų, bet padarysite reikšmingą pokytį. Kiekvieną sykį, kai ateis svečiai, atvyks kurjeris su siunta, picų išvežiotojas su garuojančiu maistu ar kaimynai, norintys užeiti vidun, girdėsite kitokį skambutį ir neišvengiamai jausite pokyčius.

Suoliukas arba krėslas prieškambaryje

Prieškambaris yra tas kambarys, ta patalpa, kuri per daug nerūpi. Joje viskas gali būti šiek tiek mažiau tvarkinga, šiek tiek mažiau gražiai išdėliota ir šiek tiek mažiau apgalvota nei kitur.

Varle internetinėje parduotuvėje galite išsirinkti pačius įvairiausius baldus ar aksesuarus savo prieškambariui. Populiariausi pasirinkimai – suoliukai ir krėslai. Jeigu atsiras naujas suolas ar krėslas kambaryje, tai atsiras patogesnė erdvė persirengti ar apsiauti batus. Pojūčiai jausis kas kartą.

Šaldytuvas

Tai nėra pats pigiausias pirkinys, tačiau jį pakeitus atsinaujina ne tik virtuvė, bet ir visi namai. Šaldytuvas yra pats svarbiausias buitinės technikos objektas namuose, nes nuo jo priklauso jūsų kasdienybė. Jo dureles praveriate daugiau kartų nei patys galėtumėte pagalvoti ir jame esančių produktų galiojimo laikas smarkiai apriboja jūsų laisvalaikio pasirinkimus.

Taigi, naujas šaldytuvas galėtu palengvinti buitį, nes atliktų daugiau užduočių ir galėtų sutalpinti daugiau maisto. Iš kitos pusės, toks didelis objektas, kuris atrodo naujai ir gražiai – neišvengiamai pakeis visos patalpos, kurioje stovi, įvaizdį.

Darbo kėdė

Darbo kambaryje arba miegamajame – nesvarbu, kur įsirengėte darbo vietą, tikrai verta pakeisti darbo kėdę, jeigu senoji jau girgžda arba nebėra patogi, nubluko ir susidėvėjo. Toks nedidelis pokytis turės didelę įtaką viso kambario išvaizdai bei jūsų pojūčiams darbo metu.

„Market Rats“ informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą