Telepatinis ryšys tarp mylimųjų

“Mes apsigauname, kai manome, kad vienas su kitu bendraujame žodžiais. Jeigu tarp mūsų nėra tylėjimo gilumos, žodžiai beveik nieko neperduoda. Supratimas atsiranda tame lygyje, kur du žmonės susitinka tylėjimo gilumoje, už bet kokių žodinių išraiškų ribų”, - Metropolitas Antonijus iš Surožo.

Kiekvienas esame atsidūrę tokiose situacijose, kai pakeldami telefono ragelį išgirstame iš artimo žmogaus tai, ką patys prieš minutę ruošėmės jam pasakyti. Toks telepatinis ryšys gali atsirasti tarp artimų giminaičių, mylinčių ir dvasiškai artimų žmonių. Santykiuose tarp vyro ir moters toks nepaaiškinamas, beveik mistinis ryšys atrodo labai romantiškai. Dažniausiai taip nutinka poroms, kurios gyvena meilėje ir santarvėje pakankamai ilgą laiką.

Žinoma pasitaiko ir tarp žmonių, kurie yra idealiai tinkantys vienas kitam. Nepriklausomai nuo to, ar seniai žmonės gyvena kartu ar dar tik susipažino, sugebėjimai palaikyti tokį neįprastą kontaktą gali iššaukti išgąstį ar nesusipratimą. Skirtingi žmonės reaguoja skirtingai. Uždariems asmenims “kapstymasis” jų mintyse gali nepatikti. Kitam žmogui su tokiu partneriu norėsis dar artimesnių kontaktų, o tai gali iššaukti antrosios pusės protestą. Žinoma dauguma žmonių į galimybę su savo partneriu būti “ant vienos bangos”, jausti kontaktą be žodžių, reaguoja su dideliu dėkingumu už tokią neįprastą likimo dovaną.

Jeigu poroje buvo toks kontaktas, bet su laiku nusilpo ar visiškai išnyko, greičiausiai tai rodo, kad poroje prarasta santykių harmonija. Taip nutinka ir tada, kai pas vieną iš partnerių prasideda ne patys geriausi laikai. Jeigu susirūpinote, kad dingo telepatijos ryšys, pasikalbėkite su savo mylimu žmogumi apie šią situaciją. Bet kalbėkite švelniai, kad jūsų klausimai nevirstų apklausa ir nuo to nepadidėtų atstumas tarp jūsų. Partneris turi suprasti, kad jūsų klausimai yra diktuojami meilės ir noro suprasti ir padėti. Jeigu jūs pastebėjote ir įsitikinote, kad tarp jūsų su partneriu egzistuoja toks telepatinis ryšys, kad neprarastumėte šios neįprastos dovanos, jį reikia stiprinti. Klausykitės savo vidinio balso, kreipkite dėmesį į nuojautas ir kalbėkite apie tai su mylimu žmogumi. Pastebėję, kad partneris kalba tai, apie ką jūs ką tik norėjote jam sakyti, pasakykite jam apie tai. Jūsų dėmesingas požiūris į tokius atvejus jūsų santykius tik stiprins. Šie paprasti patarimai padės jums atstatyti jūsų gilius ryšius su partneriu. Parašykite jam meilės laiškelį. Tokia savo jausmų išraiška, einanti iš širdies, neliks nepastebėta ir būtinai atneš sėkmę. Kad santykiai nepavirstų rutina, juos reikia įvairinti. Bet mes kažkodėl to bijome. Svarbiausia - klausykite savo širdies ir laikykitės jos nurodymų.

Komentarai

  • ANNA
    prieš 32 minučių
    Mano vyras per pastaruosius 8 mėnesius paliko mane ir vaikus ir atsisakė grįžti, nes jį laikė moteris, kurią jis ką tik sutiko, todėl mano aš ir vaikai kentėjo ir tai buvo velnias kova, bet aš nusprendžiu padaryti visas priemones, kad įsitikinčiau, jog mano šeima susirenka taip, kaip įprasta, tada aš prisijungiau prie interneto ir mačiau tiek daug gerų kalbų apie šį burtų ratuką, kurio el. pašto adresas yra „Blackspelltemple@gmail.com“, susisiekite su juo ir tik per 2 dienas, kaip jis pažadėjo, mano vyras grįžo namo, o jo elgesys grįžo į vyrą, su kuriuo susituokiau. Aš negaliu pakankamai padėkoti burtų ratukui už tai, ką jis padarė man, esu labai dėkinga. Aš net telefonu kalbėjau su burtų siuntėju, norėdamas patvirtinti jo egzistavimą. Jo el. Paštas vėl yra: Blackspelltemple@gmail.com arba whatsapp +380501944596

Parašykite komentarą