Nesiseka gyvenimas? Vadinasi jūs nesilaikote 7 Visatos dėsnių

Kiekvieną kartą, kai mes skundžiamės gyvenimu, reikia prisiminti: tai ne pasaulis neteisingas – tai mes kažką darome ne taip. Egzistuoja 7 esminiai dėsniai, pagal kuriuos egzistuoja Visata. Jų nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Žinojimas padės nedaryti klaidų, pasiekti harmoniją ir gyventi laimingai.

1. TUŠTUMOS DĖSNIS

Jeigu jums reikia naujų batų, išmeskite senus. Jeigu jums reikia naujų drabužių, atlaisvinkite savo spintą. Savo gera valia jūs turite išsiskirti su savo stereotipais. Nauja ateina tik tada, kai jūs atsikratote seno.

2. CIRKULIACIJOS DĖSNIS

Būkite pasiruošę kažką, ką jūs turite, paleisti, kad gauti tai, ko jūs norite.

3. VAIZDUOTĖS DĖSNIS

Iš pradžių jūs sėkmę privalote pamatyti savo vaizduotėje. Aprašykite savo idealią dieną ir niekam, išskyrus tuos, kuriais pasitikite, to nerodykite. Saugokite šį aprašymą kur nors „po ranka“ ir laisvu metu vis perskaitykite jį.

4. KŪRYBOS DĖSNIS

Žmogus sėkmės gali pasiekti savo mąstymo, intuicijos ir vaizduotės energijos pagalba.

5. DAVIMO IR GAVIMO DĖSNIS

Jeigu jūs kažką atiduodate, tai grįžta dešimteriopai. Kai jūs gaunate gėrį, labai svarbu juo dalintis su aplinkiniais. Jeigu jūs turite dovaną ir jūs jos nenaudojate, tai įžeidžiate savo Dieviškąją esybę. Savo sugebėjimams suteikite tinkamą pagarbą: džiaukitės dovanomis ir dalinkitės jomis su kitais. Jeigu jūs tai darote – pritraukiate dar daugiau gėrio į jūsų gyvenimą.

6. DEŠIMTINĖS DĖSNIS

Visata visada pasiims savo dešimtinę. Tai paprasčiausias šaltinio palaikymas – 10 % nuo visko, ką jūs turite. Jūs niekada nežinote, kada jūsų dešimtinė grįš jums. Pinigai – įprastas reiškinys. Jie taip pat gali grįžti susitaikymo su kažkuo pavidalu, naujais draugiškais santykiais, pasveikimo forma ir t. t.

7. VISIŠKO ATLEIDIMO DĖSNIS

Jeigu jūs negalite atleisti žmonėms, jūs negalite priimti gėrio. Jeigu jūsų siela užpildyta neapykanta, meilė negali joje rasti sau vietos. Jūs privalote atsikratyti neigiamų jausmų, kurie rija jus ir neduoda jums ramybės.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą