Šeimos dienai Alytaus rajone – du koncertai

Tarptautinę šeimos dieną Alytaus rajono savivaldybė kviečia paminėti jaukiuose koncertuose Alovėje ir Simne. Juos organizuoja savivaldybės Kultūros centras.

Penktadienio vakarą, gegužės 14 d., 18 val. prie Simno kultūros namų vyks koncertas „Esu iš meilės, dėl meilės ir meilėje“. Koncertuos Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro duetai: Rasa Navakauskienė ir Juozas Kavaliauskas, Laima Kalinauskienė ir Toma Anušauskaitė, Ilona Zapolskienė ir Dainius Juozapavičius, Stasė Čižauskienė ir Vytautas Franckevičius, Edvinas Zaleckas ir Vytautas Muliuolis, grupė „Tuoj“, Kultūros centro Simno skyriaus merginų duetas „Deimantė & Laura“.

Tradicinė Šeimos dienos šventė šeštadienį, gegužės 15 d., 12 val. vyks Alovės kultūros namų kiemelyje. Muzikuos Rasa Navakauskienė su sūnumis Deivydu ir Romu bei broliu Juozu Kavaliausku iš Santaikos, Ilona Zaposkienė ir dukra Gabija iš Daugų, Milda Stanevičienė ir Gražina Žiužnienė iš Eičiūnų.

Alovės šventėje Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuos sveikatą stiprinančias veiklas.

Esant nepalankioms oro sąlygoms, koncertai vyks kultūros namuose. Renginius žiūrovai galės stebėti tik sėdimose vietose, dėvėdami medicinines kaukes ar respiratorius.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą