Punios seniūnijos rudens šventėje padėkota renginių rėmėjas ir organizatoriams

Penktadienio vakarą į Punios kultūros namų salę rinkosi seniūnijos gyventojai ir svečiai. Čia vyko tradicinė šventė „Rudens sūkury“, kurioje padėkota seniūnijos renginių rėmėjams bei aktyviausiems bendruomenių nariams.

 Punios seniūnas Gintautas Laukaitis ir visuomeninės organizacijos „Punios ainiai“ pirmininkė Laimutė Žūsinienė pasveikino visus susirinkusius, pasidžiaugė populiariais metiniais renginiais, padėkojo švenčių rėmėjams ir pagalbininkams.

Šventėje dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė, savivaldybės tarybos narys Gintaras Chšenavičius.

Rajono meras A. Vrubliauskas pasveikino susirinkusius puniškius į tradicinę rudens šventę, pasidžiaugė seniūnijoje organizuojamais renginiais, kai kurių laukiamasi viso rajono ir kitų savivaldybių gyventojų, bei rėmėjų gausa. „Derlius ne tik grūdais skaičiuojamas, ir nuveiktais darbais, užauginta duona, bet ir žmonių gerais darbais, kurie atseikėja vieną kitą eurą iš savo iždo dėl kitų, kurie dirba kultūroje, linksmina, kurie garsina visą mūsų rajoną. Nei viena seniūnija nesutelkė tiek žmonių, tiek kraštiečių, kurie prisideda prie švenčių, ypač Šviežios duonelės – Oninių, kuri jūsų ir savivaldybės dėka užaugo į didelę ir gražią šventę, kurios laukia visas rajonas“ , – kalbėjo rajono meras A Vrubliauskas.

Jis padėkojo ir įteikė padėkas ilgamečiams Punios seniūnijos renginių rėmėjams bei aktyviausiems bendruomenių nariams: seniūnijos ūkininkams Algimantui Žemaičiu ir Vytautui Valaičiui, verslininkams Dainiui Liutkauskui, Gediminui Jegelevičiui, Dainiui Petrukauskui už dosnumą, ilgametę finansinę paramą Punios seniūnijos ir Alytaus rajono renginiams, nuoširdų rūpestį savu kraštu ir geranorišką pagalbą bendruomenei, Vaisodžių bendruomenės ilgametei pirmininkei Antaninai Beitnarienei už nenuilstantį entuziazmą, aktyvumą, meilę savam kraštui, svarų indėlį sutelkiant bendruomenę ir draugiškų ryšių išlaikymą su ja, Medūkštos bendruomenės nariui Gintarui Jakui už aktyvumą, iniciatyvumą, dalyvavimą bendruomenės veikloje, nuoširdžią pagalbą jos nariams, Žagarių bendruomenės narei Jolitai Gudaitienei už nuoširdžią pagalbą Punios seniūnijai, kaimo žmonių telkimą bendrai veiklai, bendruomenės kultūrinių renginių organizavimą, sėkmingą projektų rengimą ir jų įgyvendinimą, Punios bendruomenės narei Dalei Džervienei už nuoširdžią pagalbą Punios seniūnijai ir bendruomenei, aktyvų dalyvavimą kultūrinėje veikloje, dėmesingumą ir rūpestį gyventojų sveikata.

Rudens šventėje paskelbti ir apdovanoti geriausi bibliotekos skaitytojai, vasaros skaitymo iššūkio nugalėtojai. Juoss pasveikino Alytaus rajono viešosios bibliotekos Punios filialo bibliotekininkė Irena Kaškonienė.

Punios rudens šventėje koncertavo Punios liaudiškos muzikos kapela „Punelė“, Zyplių dvaro kapela, stilizuotos muzikos kapela „Balkis“.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą