Seirijuose vyko dvyliktasis gerumo vakaras

 

Šeštadienį Seirijų kultūros namuose vyko padėkos vakaras, kurio metu išdalinti Gerumo obuoliai aktyviausiems Seirijų seniūnijos gyventojams, labiausiai prisidedantiems prie savo krašto puoselėjimo. Renginyje dalyvavo Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis su žmona Lina, savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Salatka, savivaldybės tarybos nariai Jūratė Juodzevičienė ir Ričardas Dulskas, Lietuvos Respublikos seimo narys Zenonas Streikus, Lazdijų dekanato dekanas Metelių parapijos klebonas kanauninkas Vytautas Prajara, Seirijų parapijos klebonas Sigitas Bitkauskas, krašto verslininkai ir bendruomenės rėmėjai.
Lazdijų rajono meras A. Margelis džiaugėsi kasmetiniu padėkos vakaru skirtu Seirijų krašto žmonėms. Jis teigė, kad Seirijų krašto bendruomenėje gausu žmonių, kurie puoselėja savo kraštą. „Tik gerų žmonių pastangų dėka galime nuveikti didelius darbus ir pasiekti puikių rezultatų“ – sakė Lazdijų rajono meras A. Margelis. Jis teigė, jog savo valstybę bei kraštą puoselėti turi kiekvienas žmogus. Lazdijų rajono savivaldybės meras A. Margelis padėkojo organizatoriams už puikų renginį ir visiems palinkėjo šilto ir jaukaus vakaro. Į šventę meras A. Margelis atvyko su dovana – nešiojamąjį kompiuterį jis įteikė Viktorijai Tamkevičiūtei. Jos šeimai šie metai buvo nelengvi, o mergina į šventę atvyko tiesiai iš Kauno klinikų.
Šventėje gerumo obuoliai įteikti bibliotekininkėms Gitanai Baležentienei ir Ginai Ramanauskienei, už darbštumą, nuoširdumą ir atsidavimą puoselėjant Seirijų miestelį Beatai Raubonaitienei, Gemai Zorūbienei bei Violetai Žilinskienei, už nuoširdžią pagalbą rūpestį ir globą vienišiems žmonėms Aldonai Jasinskienei bei Vytautui Kalvinskui, už tradicinės, katalikiškos šeimos puoselėjimą Dianai ir Arūnui Berškiams bei Vilijai ir Virginijui Žekevičiams.
Gerumo obuoliai įteikti Lazdijų rajono merui A. Margeliui, UAB „Alkesta“ generalinio direktoriaus pavaduotojui Eugenijui Palavinskui ir statybos direktoriui Vytarui Vaikšnorui už įgyvendintą projektą tiesiant kelią per Žagarių kaimą. „Žagarių kelio asfaltas yra tikra šimtmečio dovana mums visiems“ – dėkodama sakė Seirijų seniūnė Česlova Šmulkštienė.
Susirinkusius lietuviškomis dainomis šildė ansamblis „Ainiai“, kurių koncertą padovanojo Lazdijų rajono savivaldybė. Po iškilmingo renginio visi buvo pakviesti tradicinei, šventinei Gerumo vakarienei.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą