Alytaus kultūros centras kviečia dalintis gerumu


2019 metai jau artėja prie pabaigos, todėl netrukus sulauksime šv. Kalėdų – gerumo ir artimo meilės laiko. Šia proga Alytaus kultūros centras alytiškiams nori padovanoti jaukų, šiluma kvepiantį kalėdinį vakarą „Gera dalintis“, kuriame vieni su kitais dalinsimės ne tik gerumu, bet ir savo talentais.
Alytaus kultūros centro direktorė apie miesto kalėdinio vakaro idėją sako: „Kalėdų metas išsiskiria noru dalintis, nuoširdžiu dėmesiu artimiesiems, siekiu puoselėti jaukumą namuose, sustoti ir apmąstyti praėjusius metus, įvertinti nuveiktus darbus ir planuoti svajones kitiems. Mūsų miestas yra kupinas talentingų žmonių, kurie puoselėja savo gebėjimus. O Kalėdos ir yra tas metas, kai atsiranda daugybė progų pademonstruoti savuosius talentus. Todėl ir nusprendėme sukviesti alytiškius, kad visi galėtume pasidalinti emocija, šokiu, daina ar jaukios kalėdinės mugės turtais“.
Kalėdiniu laikotarpiu, atrodo, norisi sustabdyti laiką, pamiršti darbus, atsikvėpti, apkabinti artimą. Tad susiburkime į šventinį vakarą, pasidalinkime laiku ir dėmesiu, atraskime ramybę. Juk laikas, praleistas drauge su artimaisiais, – didžiausia dovana. Nestokokime vieni kitiems gerumo ir artumo.
Viena iš kalėdinio vakaro organizatorių, šokių studijos „Aušrinė“ vadovė Aušra Saulevičiūtė būsimą vakarą pristato kaip „muzikos, dainos, šokio ir judesio sintezę, kuri suvienys prie jaukaus Kultūros centro židinio visus Alytaus talentus. Renginy dalyvaus: ,,Lietuvos talentų“ didžiojo finalo dalyvė šokio studija ,,Aušrinė“, „Lietuvos balso“ didžiojo finalo dalyvė Vakarė, LRT projekto „Šok su žvaigžde“ dalyviai Ligitas ir Simona Nainė, „Šokio revoliucijos“ dalyviai „Alytaus miestelėnai“, Muzikos mokyklos kolektyvas, AJC dainavimo studija „Bel canto“, šokio studijos „Dosado“, „Jete“ ir „Vakarė“, AKC kamerinis choras „Varsa“, cirko studija „Dzūkija“. Talentingi svečiai ir turtinga vakaro programa garantuos jums geras emocijas. Juo labiau, kad renginys dar ir nemokamas. Tad ateikite ir pradėkite nuostabų kalėdinį laikotarpį. Laukiant Kalėdų, užplūsta noras tapti geresniems. Išdalinkim savo gražias mintis, šilumą, dėmesį artimam ir visa tai grįš su kaupu“.
Gruodžio 17 d. 18 val. visus alytiškius kviečiame į Alytaus kultūros centrą. Koncertas „Gera dalintis“ bus kupinas kalėdinės magijos, kuriame savo muziką ir šokius dovanos televizijos projektų dalyviai iš Alytaus, šokių studija „Aušrinė“, Alytaus kultūros centro kolektyvai: ,,Alytaus miestelėnai“, cirko studija ,,Dzūkija“, kamerinis choras ,,Varsa“. Šventine muzika dalinsis Alytaus diksilendas, Alytaus jaunimo centro vokalo studija ,,Bel canto“ bei kiti maži ir dideli Alytaus talentai. Prieš koncertą ir koncerto pertraukos metu II aukšto fojė jūsų lauks cinamonu ir karšta arbata kvepianti, įvairių rankdarbių gausi kalėdinė mugė. Kviečiame įsigyti kalėdines dovanas ir pajusti magišką artėjančių Kalėdų dvasią KARTU!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą