Po kraupaus banditų išpuolio Lazdijuose – naujos detalės: padegtas vyras dar pajėgė išbėgti į kiemą, jo šeima išsikraustė Įtariama, jog užpuolimą lėmė konfliktai kontrabandininkų grupuotėse

Alytaus teismas penktadienį leido suimti 2 mėnesiams paskutinį įtariamąjį 42 metų Giedriaus Vilčinsko padegimu Lazdijuose. Aiškėja ir kraupaus išpuolio motyvai – reanimacijoje gydomas vyras yra ne kartą įkliuvęs pareigūnams dėl kontrabandinių cigarečių verslo, tad nusikaltimas siejamas su sąskaitų suvedinėjimu šešėliniame pasaulyje.

Trys kaukėti užpuolikai pirmadienį, apie vidurdienį surišo G.Vilčinsko 36 metų gyvenimo draugei ir pastarosios 13-metei dukrai rankas, baugino jas pistoletu, reikalaudami pinigų. Palaukę, kol sugrįš šeimininkas, banditai toliau reikalavo atiduoti pinigus, grasino nužudyti, surišo jam rankas, nutempė į vonios kambarį ir apliejo degiu skysčiu. Netrukus rūbus ir kūną pagavo liepsnos, o padegtas vyriškis pajėgė išbėgti į lauką.

Upelinio pravardę turintis G.Vilčinskas prieš 5 metus dalyvavo liūdnai pagarsėjusiose kontrabandininkų gaudynėse Druskininkų apylinkėse, kurių metu buvo nušautas 18-metis alytiškis Edgaras Balčius. 15 tūkst. pakelių baltarusiškų kontrabandinių cigarečių krovinį prie „Peugeot“ vairo lydėjęs Upelinis tyčia nestojo, spruko didžiuliu greičiu, o tamsoje duobėtame kelyje į padangas šovęs pasienietis netyčia pataikė į jaunuolį, kuris važiavo kartu su G.Vilčinsku.

„Tokio žiauraus ir įžūlaus nusikaltimo savo krašte neatsimenu – tikiuosi, nieko panašaus nepasikartos“, – naujienų portalui lrytas.lt ištarė Lazdijų seniūnė Vaida Gazdziauskienė, praėjus maždaug valandai nuo padegimo pravažiavusi pro G.Vilčinsko namą miesto centre.

Šeima užklupta netikėtai

Pareigūnai sulaikė visus keturis įtariamuosius – išpuolį prieš G.Vilčinską ir jo šeimą organizavusį 28 metų vilnietį ir tris jo 26, 22 ir 20 metų parankinius, gyvenančius sostinėje ir jos apylinkėse.

Trys vyresni gaujos nariai savaitės viduryje suimti ilgiausiai leistinam terminui – 3 mėnesiams, o paskutinį, jauniausią bendrininką penktadienį nuspręsta suimti 2 mėnesiams.

Itin žiaurus ir įžūlus nusikaltimas įvykdytas vidury dienos – kaukėtiems nusikaltėliams pavyko moterį ir jos dukrą užklupti netikėtai.

Grasindami nužudyti šeimos narius, jie pagrobė auksinius žiedus, 200 eurus, o padegę G.Vilčinską, pasišalino.

Lazdijietis šiuo metu gydomas Kauno klinikų Reanimacijos skyriuje, jo būklė labai sunki.

G.Vilčinskas anksčiau buvo triskart teistas už disponavimą akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Persikėlė į kitą vietą

Lazdijų miesto seniūnė V.Gazdziauskienė pravažiavo pro G.Vilčinsko namą Kauno gatvėje, praėjus maždaug valandai nuo nusikaltimo.

„Valdoje buvo keli policijos pareigūnai, du ugniagesių automobiliai – panašius vaizdus teko matyti tik filmuose.

Vietos bendruomenė, aplinkiniai žmonės greitai sureagavo, iškvietė pagalbą – skambučių būta tikrai ne vienas“, – prisiminė seniūnijos vadovė.

Kaimynai ir praeiviai matė, kaip padegtas vyras išlėkė į kiemą, šaukdamas iš skausmo. Vaizdai juos pribloškė, netrukus pasipylė pagalbos skambučiai.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovas Alvydas Jurgelevičius pranešė, jog moteris ir dukra šiuo metu yra saugios. Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, jos persikėlė gyventi į kitą vietą.

Užpuolikams pareikšti įtarimai dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo kankinant auką ir organizuoto plėšimo, panaudojant ginklą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Isabella Lucas
    prieš 2 minučių
    My ex-husband and I had always managed to stay friendly after our divorce in February 2017. But I always wanted to get back together with him, All it took was a visit to this spell casters website last December, because my dream was to start a new year with my husband, and live happily with him.. This spell caster requested a specific love spell for me and my husband, and I accepted it. And this powerful spell caster began to work his magic. And 48 hours after this spell caster worked for me, my husband called me back for us to be together again, and he was remorseful for all his wrong deeds. My spell is working because guess what: My “husband” is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers ASAP. This is nothing short of a miracle. Thank you Dr Emu for your powerful spells. Words are not enough. here is his Email: emutemple@gmail.com or call/text him on his WhatsApp +2347012841542

    He is also able to cast spell like 1: Lottery 2: Conceive 3: Breakup 4: Divorce 5: Cure for all kinds of diseases and viruses.
  • Camilla Karlsen
    prieš 30 minučių
    Kreipkitės dėl paskolos su NOVA GLOBAL FINANCE su 3% palūkanų norma.

    Nesvarbu, ar norite padidinti savo gyvenimo būdą, ar turite netikėtų išlaidų, NOVA GLOBAL FINANCE paskola yra ekonomiškas būdas tai įgyvendinti.

    „Nova Global Finances“ yra lanksti: galite pasiskolinti iki 10 milijonų eurų, o tinkamas grąžinimo laikotarpis svyruoja nuo 1 iki 30 metų. Mes siūlome platų asortimentą asmeninių paskolų, verslo paskolų, būsto paskolų ir skolų konsolidavimo paskolų, kurios gali būti pritaikytos jūsų kintantiems poreikiams ir aplinkybėms, taikant 3 proc.

    Ką tu gavai:
     Greita prieiga prie jūsų lėšų po patvirtinimo
     Konkurencingos palūkanų normos
     Lanksčios grąžinimo sąlygos
     galimybė greičiau sumokėti paskolą (papildomi mokėjimai sumažina paskolos kapitalą)
     Lengvas patvirtinimas, jei jums reikia papildomų lėšų
     Galite kreiptis dėl paskolos sau patogioje vietoje ir laiku

    Kaip taikyti:
    Kreiptis dėl paskolos yra greita ir paprasta! Verslas ar asmenys, norintys kreiptis dėl paskolos „Nova Global Finances“ ir reikalaujantys daugiau informacijos apie tai, kaip PARAIŠKOTI, turėtų išsiųsti el. Laišką adresu (novaglobalfinances@gmail.com) ARBA susisiekti su Camilla Karlsen dėl whatsApp: +31642117819, jei norite gauti daugiau informacijos ir žodinių instrukcijų. Taikyti „T&C“.

    Camilla Karlsen
    Vyresnysis paskolų tvarkytojas
  • Brandy
    prieš 3 minučių
    Sveiki visi, tai puikus liudijimas, kuriuo privalau pasidalinti. Niekada netikėjau burtais ar magija, kol nesutikau daktaro Ogalos. Po 3 metų skyrybų žmona paliko mane su dviem vaikais. Aš beveik nusižudžiau, buvau emociškai palūžęs. Ačiū burtų leidėjui, pavadintam dr. „Ogala“, kurią sutikau internete. Vieną ištikimą dieną naršydama internete radau daug atsiliepimų apie būtent šį ratuką. Vieni žmonės patikino, kad jis parsivežė savo buvusį mylimąjį, kiti tikino, kad jis atstatė jų gimdą, išgydė vėžį ir kitas ligas, kiti patikino, kad gali užburti, kad sustabdytų skyrybas. Man taip pat teko susidurti su vienu konkrečiu liudijimu, tai buvo moteris vardu Sonia, ji paliudijo, kaip jis per mažiau nei 2 dienas grąžino savo buvusį mylimąjį, o pasibaigus liudijimui ji atsisakė jo el. Pašto adresas (Drogalad02@gmail.com). Perskaičiusi visas šias apžvalgas nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo jo elektroniniu paštu ir paaiškinau jam jo problemą. Vos per 48 valandas mano žmona grįžo pas mane. Mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau. Daktaras Ogala yra tikrai talentingas vyras, nesiliausiu jo skelbęs, nes jis nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo bei tikro rašybos rato, kuris už jus išspręs visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su savo galiomis. Tai gali paversti jūsų svajones realybe. Neketinu jo pamokslauti, nes jis nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo bei tikro rašybos rato, kuris už jus išspręs visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su savo galiomis. Tai gali paversti jūsų svajones realybe. Neketinu jo pamokslauti, nes jis nuostabus žmogus. Jei turite problemų ir ieškote tikro sprendimo bei tikro rašybos rato, kuris už jus išspręs visas jūsų problemas, susisiekite su dr. Ogala su savo galiomis. Tai gali paversti jūsų svajones realybe.
    .................................
    Tai taip pat gali jums padėti:
    1. Grąžinkite savo vaikiną ar draugę
    2. Grąžinkite savo vyrą ar žmoną
    3. Laimėkite loteriją ir kampaniją biuruose
    4. Padėkite pastoti, jei jums reikia kūdikio
    5. Norėdami visiškai išgydyti bet kokią ligą, susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, el. Paštas: Drogalad02@gmail.Com .. galite paskambinti / „WhatsApp“ naudodamiesi šiuo mobiliojo telefono numeriu 2347049668119
  • jenny
    prieš 3 minučių
    Ar esate čia ir jums reikia pagalbos išsaugoti savo santykius ir susigrąžinti savo buvusį meilužį! susisiekti: drogalad02@gmail.com tikrai yra vienas geriausių rašybos ratukų internete ir jo rezultatas yra 100% garantija.
    Po 10 metų santuokos mano vyras ir aš buvome vienas ar kitas kivirčas, kol galiausiai mane paliko ir išsikraustė būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, ir mano vaikai manė, kad niekada nebematys savo tėvo. stengiausi būti stiprus tik vaikams, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, mano širdį užpildė nuoskaudos ir skausmai, nes tikrai buvau įsimylėjęs savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį aš galvoju apie jį ir visada noriu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad Dr.Ogala gali padėti sugrįžti. greitai. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padarė meilės burtą. Po 21 valandos mano vyras tikrai man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgau manęs ir vaikų, taip nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė nei buvo anksčiau. Ačiū dr. Ogalai, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia internete, kad Dr.Ogala yra tikras ir galingas, kurio aš visada melsiuosi. ilgai gyventi, kad padėtų jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atstovo ar vyro, susisiekite su šiuo galingu burtų šaukliu dabar. Štai jo kontaktas „WhatsApp“: +2347049668119, el. Paštas: drodalad02@gmail.com, daugiau neverk.
  • Juliet
    prieš 25 minučių
    Labas diena, aš esu čia, kad galėčiau paliudyti, kaip šis galingas burtų ratukas, vadinamas dr. Ogala, padėjo man taisyti savo santykius. Man skaudėjo širdį, kai mylimoji man pasakė, kad jis nebėra suinteresuotas vesti mane, nes kita ponia ant jo panaudojo juodąją magiją. Aš verkiau ir verkiau kiekvieną dieną, kol taip blogai, kad kreipiausi pagalbos į internetą, tai kai perskaičiau atsiliepimą apie daktarą Ogalą, tada susisiekiau su juo, kad padėtų susigrąžinti meilę ir gyvenimą. , jis padėjo man užmegzti galingą meilės burtą ir, mano nuostabai, po 24 valandų meilės burto, mano mylimasis grįžo ant kelių, prašydamas man atleisti. susisiekite su juo dabar: „Hangout“: drogalaspells@gmail.com, jo el. pašto adresas adresas: drogalad02@gmail.com WhatsApp +2347049668119 .. Aš toks laimingas šiandien, mano gyvenimas grįžo su mano meile.
  • Claudia Klein
    prieš 42 minučių
    Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotcap“ pasaulines paskolų paslaugas. Mano vardas Claudia Klein, esu skolintoja ir finansų konsultantė.

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), mes siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir mes suteikiame paskolas už mažą 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų, naudodama įvairiausius paskolų produktus.

    Mes žinome, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jų sprendimo, daugeliui žmonių taip sunku gauti kapitalo paskolą iš savo vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelio susidomėjimo. norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

    Nebereikia laukimo laiko ar įtempto banko apsilankymo. Mūsų paslauga yra prieinama 24 valandas per parą 7 dienas - galite gauti paskolą ir užbaigti operacijas bet kada ir kur jums to reikia

    Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Jei turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. Laišką į spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | arba per svetainę: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Jūsų šeimai, draugams ir kolegoms nereikia žinoti, kad jums trūksta pinigų, tiesiog parašykite mums ir gausite paskolą.

    Jūsų finansinė laisvė yra jūsų rankose !!
  • Claudia Klein
    prieš 27 minučių
    Sveiki ir Sveiki atvykę į „Spotcap“ pasaulines paskolų paslaugas. Mano vardas Claudia Klein, esu skolintoja ir finansų konsultantė.

    Ar jums labai reikia finansinės paramos? Ar jums reikia paskolos įvairiems tikslams? jei jūsų atsakymas yra teigiamas, patarsiu susisiekti su mano įmone per | spotlightglobalservices@gmail.com | arba praneškite mums „WhatsApp“: +4915758108767 | ir turėkite paskolą savo sąskaitoje per 24 valandas, nes mes teikiame puikias paskolų paslaugas visame pasaulyje.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas (asmeninė paskola, verslo paskola ir daug daugiau), mes siūlome ir ilgalaikes, ir trumpalaikes paskolas, taip pat galite pasiskolinti iki 15 milijonų eurų ir mes suteikiame paskolas už mažą 3% per metus. Mano įmonė padės jums pasiekti įvairiausių tikslų, naudodama įvairiausius paskolų produktus.
  • Anita
    prieš 18 minučių
    Ar jums skauda širdi? Nenusiminkite, tegul Dr.Ogala padeda jums susigražinti savo buvusiji “, jis iš tikruju yra tikras ir sažiningas meiles burtu ratukas, jis sugražino mano vyra. Aš esu Tracy Mattingly iš vieningos valstybes, aš labai džiaugiuosi, kad mano vyras grižo po to, kai paliko mane del kitos moters. Mano vyras turejo romana su bendradarbiu, ir aš taip myliu savo vyra, bet jis mane apgaudinejo su savo bendradarbiu, ir ši mergina, manau, mano vyrui naudojo raganas ar juodaja magija, kad jis manes nekestu ir tai buvo toks kritiškas ir neprašomas, aš verkiu visa diena ir nakti, kad Dievas atsiustu man pagalbininka, kuris gražintu mano vyra! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikejo pagalbos, todel ieškojau pagalbos internete ir aptikau svetaine, kurioje buvo pasiulyta, kad dr. Ogala gali padeti greitai susigražinti buvusi vaikina. Taigi, pajutau, kad tureciau ji išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasake, ka man daryti, o aš tai padariau, tada jis man padare meiles burta. Po 16 valandu mano vyras tikrai man paskambino ir pasake, kad manes taip ilgisi, o Dieve! Aš buvau tokia laiminga, o šiandien aš vel džiaugiuosi savo vyru ir mes džiaugsmingai gyvename kartu, ir aš dekoju galingam burtu ratukui Dr.Ogala, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija cia. jei esate cia ir jusu mylimasis jus atsisako, arba jei jusu vyras persikele pas kita moteri, daugiau neverkite, susisiekite su juo pagalbos dabar. Štai jo kontaktas. Siuskite el. laiška šiuo adresu: drogalad02 @ gmail. „com“ arba „Call / Whats-app“: +2347049668119.
  • Anderson
    prieš 28 minučių
    Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis per šiuos el. Pašto adresus (christywalton355@gmail.com) whatsapp: +12522852093, dabar džiaugiuosi, kad gavau prašomą paskolą
  • Alice
    prieš 35 minučių
    Aš grįžau su savo buvusiu draugu, padedamas geriausio rašybos rato internete daktaro Fayosa, ir aš labai rekomenduoju daktarą Fayosa visiems, turintiems dvasinių problemų ar turintiems problemų jo santykiuose, noriu paliudyti, kaip aš grįžau vaikinas, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 2 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo romaną su kita mergina, kai aš susidūriau su juo, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, aš išbandžiau viską, ką aš galėjau jį susigrąžinti, bet viskas nesėkmingai, kol santykių forume nemačiau įrašo apie burtų ratuką, kuris padeda žmonėms atgauti prarastą meilę per meilės kerą, iš pradžių aš tuo abejojau, bet nusprendžiau pabandyti, kai aš susisiekė su šio burtų siuntėju, jis man pasakė, ką man daryti, o aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės burtą ir džiaugėsi galėdamas pasakyti po 24 valandų, mano vaikinas tikrai man paskambino ir pasakė, kad man jo labai trūksta, taip nuostabu !! Štai kaip jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu, ir atsiprašė už savo klaidą ir už man sukeltą skausmą. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai sustiprėjo, nei buvo anksčiau, ačiū Dr. Fayosa, jis yra toks galingas, ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad dr. Fayosa tikras ir galingas burtų ratukas, kurį aš visada meldsiu ilgai gyventi, kad galėčiau padėti jo vaikams bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia jūsų Buvęs buvęs ar jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, daugiau neverkite, susisiekite su šiuo galingu burtų leidėju. Štai jo kontaktas: El. Paštas (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai „whats-app“ +2348151918774
  • michelle huff
    prieš 17 minučių
    powerful herbal healer called Dr. voodoo who use his natural herbs to cure
    my HIV disease I suffered from 5years, but now I am a happy woman and i am
    free from this disease that has been problem to my living, after using Dr.
    voodoo herbal medicine within 1week i was diagnose negative, I will
    recommend Dr. voodoo to everyone reading this article because this herbal
    healer is capable to heal anything below.

    1. Diabetes
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. Lymphoma disease
    5. Conceived a child
    6. Fibroid

    Email Dr voodoo at: voodoospelltemple66@gmail.com add Dr. voodoo on
    whatsApp: +2348140120719
  • TAMARA BARROW
    prieš 33 minučių
    Natural herbs have cured so many illness that drugs and injection cant
    cure. I've seen the great importance of natural herbs and the wonderful
    work they have done in people's lives. i read people's testimonies online
    on how they were cured of herpes, HIV, diabetics etc by Dr. voodoo herbal
    medicine, so i decided to contact the doctor because i know nature has the
    power to heal anything. I was diagnosed with HIV for the past 7 years but
    Dr. voodoo cured me with his herbs and i referred my aunt and her husband
    to him immediately because they were both suffering from herpes but to God
    be the glory, they were cured too .I know is hard to believe but am a
    living testimony. There is no harm trying herbs. He is also a spell caster,
    he cast spell to restore broken marriages and he cast good luck spells to
    prosper and excel in life. Contact Dr voodoo on Whatsapp or call him
    +2348140120719 OR email him voodoospelltemple66@gmail.com
  • arabella
    prieš 49 minučių
    Geros naujienos!!! Sveiki visi. Mano vardas Arabella ir aš esu Vokietijos pilietis. Tikiuosi, kad visiems buvo gera diena, aš tuo labai džiaugiuosi, todėl noriu, kad visi žinotų, ką pranašas (prophetsolutiontemple@gmail.com) padarė dėl manęs ir mano šeimos. Turėjau laimingą ir ramią santuoką su dviem vaikais, vyresniems nei 5 metų. Mano vyras buvo per daug žavus ir rūpestingas. Tačiau viskas pablogėjo, kai mano vyras pradėjo jį atidėti į šalį ir grįžti namo vėlai vakare. Niekada nežinojau, kad jis turi romaną su kita moterimi, jis nustojo kreipti dėmesį į mane ir vaikus. Buvo tikrai niokojanti ir skaudu matyti, kaip meilė tolsta nuo mūsų šeimos. Aš pasiskundžiau savo draugei, kuri supažindino mane su pranašu sprendimu, kuris jai padėjo, kažkada tuo suabejojau, bet dėl ​​to, kad buvau beviltiška, susisiekiau su juo, papasakojau viską, pasakiau, kad padės išsaugoti mano santuoką ir sugrąžins vyrą. aš per 48 valandas. Aš tai padariau ir pateikiau tai, ko jis prašė, ir viskas!!!!!! Mano vyras vieną naktį grįžo namo verkdamas ir atsiprašydamas. Tai buvo tarsi stebuklas, tarsi anksčiau buvo kerintis. Esu labai laiminga, kad pranašo sprendimo dėka jis padėjo išsaugoti mano santuoką.

    Nekentėkite, kai yra sprendimas. Su juo galite susisiekti: (prophetsolutiontemple@gmail.com)

    .Jis taip pat gali padėti:


    (1) JEI NORITE, kad JŪSŲ BUVUSI draugė / VAIKINAS grįžtų pas jus

    (2) Jei norite, kad jūsų sutuoktinis grįžtų

    (3) JEI NORITE BŪTI PAKELTAS PAREIGOJE

    (4) Jei norite, kad jūsų vyras ar moteris mylėtų tik jus

    (5) JEI NORITE VAIKAS (sterilus / sterilus)

    (6) JEI NORITE BŪTI TURTINGAS

    (7) Jei norite, kad jūsų vyras / žmona būtų jūsų amžinai

    (8) Vėluojanti santuoka

    (9) JEI NORITE LAIMĖTI TEISMO BYLĄ

    (10) Santuokos įsipareigojimas

    (11) JEI NEgalite apvaisinti MOTERS (sterili)

    (12) išgydyti visų rūšių ligas

    (13) visiškai išgydyti ŽIV/AIDS
    Ir dar...

    Susisiekite su juo dabar adresu: (prophetsolutiontemple@gmail.com).
    taip pat galite parašyti jam žinutę šiuo whatsapp numeriu..+2348073001706.
  • Angelina Brooks
    prieš 56 minučių
    Susitaikymo puslapyje mačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus dr. Ilekhojie kūrinius. Niekada to netikėjau, nes niekada anksčiau nieko negirdėjau apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs įtikinti ne tik tada, kol dr. Ilekhojie padarė man nuostabų darbą, kuris atkūrė mano sugedusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimą, kad galėčiau jį priimti atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo padėką dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man ir visai mano šeimai. Mes džiaugiamės kartu ir mano namuose yra ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo rašybos. Susisiekite su juo dabar, kad gautumėte bet kokią pagalbą per „WhatsApp“/„Call/Viber“: +2348147400259 arba el. Paštu: gethelp05@gmail.com
  • ANNMARIE
    prieš 21 minučių
    MAN REIKIA SKUBIAI MEILĖS RAKETO RATUKO, KAD SUGRĄŽINTI SAVO BUVO +16692213962
    Noriu padėkoti puikiam ONIHA už tai, ką jis padarė dėl manęs. Jis sugrąžino laimę į mano gyvenimą. Mano vaikinas paliko mane ir pasakė man, kad viskas baigta, nes aš jį labai mylėjau, nusprendžiau susisiekti su burtininku ir sutikau draugą, kuris papasakojo apie puikų gydytoją, vardu Dr Oniha, ir nusprendžiau su juo susisiekti, o jis man pasakė. po trijų dienų mano vaikinas man paskambins ir paprašys priimti jį, maniau, kad jis juokauja, per tris dienas viskas atsitiko taip, kaip jis sakė, aš dabar esu tokia laiminga ir dėkinga jums, Dr Oniha. Taip pat galite susisiekti su gydytoju Oniha dėl bet kokios santykių problemos, jis taip pat gali padėti išspręsti jūsų problemą.
    paštas: onihaspelltemple@gmail.com
    Skambinti/Whatsapp numeris: +16692213962
    Svetainė: http://onihaspells.com
  • Melody
    prieš 28 minučių
    DĖMESIO, MANO VARDAS MELODY WALKER:
    Ar ieškote būdo, kaip susigrąžinti santykius arba susigrąžinti buvusį meilužį? Jei taip, jums pasisekė. Internete mačiau liudijimą apie daktarą Ogundele, kaip jis padėjo kažkam susigrąžinti žmoną, ir susisiekiau su juo dėl pagalbos. Esu tokia laiminga, kad mano vyras grįžo su manimi. Daktaras Ogundele per 24 valandas sugrąžino mano vyrą su savo burtais, o jo galios yra nekenksmingos. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinant buvusįjį ar santykius, galite susisiekti su juo WhatsApp, Viber arba telegrama: +27638836445. Jis tau padės, jis sugrąžino mano vyrą po 9 metų išsiskyrimo, susisiekite su juo šiandien ir vėl būkite laimingi savo santuoka ar santykiais.

    FYI: Šis įrašas yra mano įvertinimas, padėk man padėkoti dr. Ogundele už pagalbą.
  • Roze Lettavia
    prieš 39 minučių
    Buvau ties santuokos praradimo slenksčiu, kai įsikišo daktarė Ilekhojie. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau tikro sprendimo, žinodama, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir 12 metų vyro netekties. Aš laikiausi jo susitaikymo procedūrų, kurios buvo labai lengvos. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas ir jis grįžo ir paprašė atšaukti skyrybas. Viskas dėl to, kad daktaras Ilekhojie yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote savo santuokoje ar santykiuose. kreipkitės pagalbos į jį dabar. Čia jo kontaktas. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com
  • Hedwig Thorne
    prieš 29 minučių
    Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie daktarą Ilekhojie per internetą. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu sprendimą, kurio man reikia norint atkurti santuoką. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip laikytis jo procedūrų, nes turėjau įrodymų, kad hs yra patikimas ir jis nieko nevilkino. Jis atliko susitaikymo ritualą man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta. Tai įvyko lygiai per 3 dienas, kaip pažadėjo daktaras Ilehojie. Jis tikrai puikus pagalbininkas. Jei kyla problemų, tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348147400259 arba el. paštu adresu gethelp05@gmail.com
  • maria
    prieš 3 minučių
    DR SUNNY YRA VIENINTELIS PATIKIMAS IR PAKANKAMAI SĄŽININGAS, KAD GRĄŽINČIAU JŪSŲ BUVO PARTNERĮ
    Niekada nežinojau, kad turiu daug šansų susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR SUNNY. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau grįžti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasisekė. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios ką nors kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR SUNNY, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai išsipildytų. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atstatyti. Jo žodžiai yra jo ir jis niekada niekam nepažada 48 valandas, kad pasiektų rezultatą, o tai mane nustebino, kai pasirodė mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: drsunnydsolution1@gmail.com arba WhatsApp jam: +2348082943805.
  • Lina
    prieš 27 minučių
    2 metus bandau pastoti ir man reikia pagalbos! Buvau pas gydytojus, bet nieko. Gydytojai paaiškino, kad mes su vyru esame vaisingi ir nežinau, kur daugiau kreiptis. Vieno iš savo vizitų į ligoninę sutikau žmogų, su kuriuo kalbėjomės nuoširdžiai, ir ji paaiškino, kaip laukė 15 metų, kol sutiko daktarą Ilekhojie, kuris davė jai žolelių, dėl kurių ji pastojo praėjus vos mėnesiui. Ji pasakė tiek daug gerų dalykų apie daktarą Ilekhojie, ir aš turėjau tuo įsitikinti. Praėjo 4 mėnesiai nuo tada, kai gavau žolelių, ir mes jau nėščia. Dr. Ilekhojie dėka aš taip džiaugiuosi, kad netrukus būsiu mama. Jo kontaktinę pagalbą palieku visoms, kurios turi problemų dėl pastojimo. Pasitikėk manimi ir paprašyk jo pagalbos. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259
  • Jenny
    prieš 47 minučių
    Wenn Sie Opfer eines Krypto-Betrugs geworden sind und einen erheblichen Geldbetrag verloren haben, ist es wichtig, sofort Maßnahmen zu ergreifen, um Ihr Geld zurückzugewinnen. Ein empfohlener Ansatz besteht darin, Hilfe von seriösen Wiederherstellungsunternehmen in Anspruch zu nehmen, die auf den Umgang mit Krypto-Betrug spezialisiert sind. Diese Unternehmen verfügen über das nötige Fachwissen und die nötigen Ressourcen, um Sie effektiv durch den Wiederherstellungsprozess zu begleiten. Kontaktieren Sie Genuine Hackers per E-Mail an GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM oder WhatsApp +12602183592

Parašykite komentarą