Iš Alytaus pataisos namų pabėgęs kalinys sučiuptas ir grąžintas už grotų

Praėjusią savaitę dingęs Alytaus pataisos namų kalinys Aurimas Baravykas sučiuptas ir grąžintas už grotų, pirmadienį pranešė Kalėjimų departamentas. Kaip rašoma Kalėjimų departamento pranešime, nuo š.m. liepos 18 d. iš darbo vietos Alytuje pasišalinęs nuteistasis Aurimas Baravykas, š.m. liepos 21 d. buvo sugrąžintas į Alytaus pataisos namus.

Pataisos namų kriminalinės žvalgybos ir Saugumo valdymo skyrių pareigūnai nuteistąjį surado Marijampolėje ir bendradarbiaudami su policijos pareigūnais, jį sulaikė bei pristatė į pataisos įstaigą. Teisė be sargybos arba be palydos išvykti už pataisos įstaigos teritorijos ribų suteikia nuteistajam galimybę būti darbo, mokymo arba socialinės reabilitacijos priemonių įgyvendinimo laiku tam tikroje vietovėje arba konkrečioje teritorijoje arba vykti tam tikru maršrutu.

Pareigūnų surastas asmuo, pasišalinęs iš darbo vietos ir nustatytu laiku negrįžęs į pataisos namus, neteko teisės be sargybos arba be palydos išvykti už pataisos įstaigos teritorijos ribų. Kaip jau buvo skelbta, liepos 22 dieną Kalėjimų departamentas pranešė, kad Alytuje iš darbo vietos ketvirtadienį pabėgęs Aurimas Baravykas sekmadienį grąžintas į pataisos namus.

Bėglio paieškai buvo įvestas planas „Sulaikymas“, jo ieškojo gausios pareigūnų pajėgos.

lrytas.lt informacija


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/kriminalai/2019/07/22/news/is-alytaus-pataisos-namu-pabeges-kalinys-suciuptas-ir-grazintas-uz-grotu-11201505/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą