Renginys „60+ KINE“ ir ALYTUJE. Kviečiame ir rajono gyventojai

Jau liepos 29 d.  Alytaus Dainų slėnyje Alytaus rajono ir miesto gyventojų laukia nemokamas renginys „60+ KINE“, kurio metu Jūsų laukia vaišės, dovanos ir prestižiniais kino apdovanojimais įvertinta ispanų kino grando Pedro Almodovaro juosta „Skausmas ir šlovė“.

Nors „60+ KINE“ renginiai skirti senjorams, tačiau palaikyti jiems kompaniją kviečiami ir įvairaus amžiaus jų artimieji.

Prieš pat filmo seansą, renginio svečiams bus pristatytas ir Pasaulinės lyderystės konferencijos projektas „Tyli lyderystė“, kurio tikslas atskleisti visuomenei retai žinomus, tačiau savo kilniais darbais kitų gyvenimus keičiančius ir įkvepiančius tylius lyderius. Alytuje kalbėsimės su Liudu Ramanausku.

Bilietai į „60+“ renginius – nemokami

Nemokamo žurnalo senjorams „60+“ įkūrėja bei vasaros renginių „60+ KINE“ idėjos autorė Laura Balčiūtė džiaugėsi, kad prie turiningo senjorų ir ne tik laisvalaikio prisideda verslas.

Saugant senjorus – renginiai po atviru dangumi

Kaip teigia organizatoriai, renginius po atviru dangumi organizuoti nuspręsta dėl saugumo, o mažesni šalies miestai organizuoti renginius „60+ KINE“ pasirinkti taip pat neatsitiktinai.

„Praėjus įtemptam karantino laikui nusprendėme vasaros renginius surengti ir mažesniuose Lietuvos miestuose, kur pramogų ir veiklos senjorams yra kur kas mažiau. Renginiai po atviru dangumi pasirinkti dėl senjorų saugumo, norėjome būti užtikrinti, kad mūsų renginiai yra visiškai saugūs. Lauke saugumą užtikrinti – paprasčiau“, – teigė kūrybinės agentūros „Ugdanti komunikacija“ vadovė Karolina Barišauskienė.

BŪTINA REGISTRACIJA: https://docs.google.com/forms/d/1YiVgs99aTBcWiLzuXEBAdCQb5WTK23ctTxVmhK-1BCs/edit?ts=5f06c8f1

Daugiau apie renginius: https://www.facebook.com/NemokamasZurnalasSenjorams/

arsa.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą