Rudens gėrybių mugę Alytuje puoš koncertinė programa

Rugsėjo 19 d. Alytuje, Rotušės aikštėje ir Dariaus ir Girėno gatvėje nuotaikingai šurmuliuos rudens gėrybių mugė su nuotaikinga programa visai šeimai! Renginio laikas nuo 10.00 iki 16.00 val., tad nepraleiskite galimybės produktyviai praleisti laiką!

Koncertinė programa bei pramogos visai šeimai

Rotušės aikštėje Jus pasitiks Alytaus sportinių šunų klubas "Cerberis" ir atliks įspūdingą dresūros šou. Vaikučių lauks batutai bei kitos linksmos pramogos. Taip pat, savo skambesiu ir džiugia nuotaika mugę puoš koncertas. Koncertuos kolektyvas „Šilagėlės", ansamblis „Dzūkų  versmė", kapela „Smiltelė”, Alytaus miesto pensininkų bendrija „Bočiai" ,Alytaus senjorų klubas „Labas pavakarys” bei kiti Alytaus miesto visuomenininkai.

Amatininkų mugę puoš žirgai

S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje džiugins “Žvirblio Žirgas” žirgai bei šventinę rudens gėrybių mugę puoš tautodailininkai, amatininkai. Jie pristatys originalumu ir išskirtinumu dvelkiančius rankų darbo ir meno kūrinius: vilnos gaminius; lininius drabužius; juvelyrinius dirbinius - papuošalus; aksesuarus iš odos; dirbinius iš keramikos, stiklo ir medžio; iš vytelių pintus krepšius ir kt.

Tautinio paveldo gaminiai ir kareivinė košė

Prekybinėje mugėje taip pat dalyvaus ir Lietuvos tautinio ir kulinarinio paveldo atstovai su maisto produktais, ir įvairiais kulinariniais šedevrais: namine duona, šviežia ir rūkyta mėsa, šimtalapiais bei kitais išskirtiniais gaminiais. Mugės lankytojai bus vaišinami labai skania kareivine koše.

Būtinai užsukite į šventinę rudens gėrybių mugę, prižadame gerą nuotaiką ir daug linksmų staigmenų!

Informuojame, kad dėl renginio organizatoriaus "MYFEST“ organizuojamos  Rudens gėrybių mugės rugsėjo 19 d. nuo 8 val. iki 18 val. bus sustabdytas transporto priemonių eismas Rotušės a. ir S. Dariaus ir S. Girėno g. atkarpoje nuo Alyvų tako g. iki Laisvės Angelo aikštės.

Renginio organizatoriai MyFest.LT

 

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą