Jaunimo gatvėje vienpusis eismas išlieka iki birželio

Šią savaitę Alytaus miesto gyventojų buvo teiraujamasi, ar rudens pradžioje įvestas vienpusis eismas Topolių ir Jaunimo gatvėse dėl Likiškėlių, Kernavės ir Sudvajų gatvių sankryžos rekonstravimo darbų ir padidėjusių eismo srautų kitose gatvėse pasiteisino ir jį verta palikti ateityje ar gražinti senąją tvarką. 

Alytiškiai išsakė daug buvo įvairių nuomonių. Vieni teigė, kad vienpusis eismas jiems yra gerokai patogesnis, kiti prašė gražinti dvipusį eismą. Nuomonių feisbuke sulaukta virš tūkstančio. 

Ketvirtadienį šį klausimą svarstė ir Saugaus eismo komisija, kuri įvertinusi situaciją ir gyventojų pastebėjimus nusprendė, kad vienpusio eismo atsisakoma tik Topolių g. Vienos krypties eismą žymintį ženklą Topolių g. planuojama nuimti kitą savaitę, todėl gyventojų prašoma atidžiai stebėti ženklus. 

Nuo Jaunimo g. 28 namo iki Sudvajų g. sankryžos išlieka vienos krypties eismas. Šią vienpusę eismo kryptį nuspręsta palikti, nes dėl šioje gatvėje stovinčių daugiabučių namų gyventojų automobilių sudėtinga prasilenkti pravažiuojančiomis mašinomis, o šiuo metu gatvė dar yra susiaurėjusi ir dėl sniego. Vienpusis eismas galios iki birželio pirmos dienos, o vėliau bus svarstoma, ar sprendimą dėl jo pratęsti, ar sugrąžinti buvusią eismo tvarką. 

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą