Lietuvos paštas reaguoja į savivaldybės kritiką: jau priėmė keletą sprendimų

Ką galima padaryti, kad besitęsianti eilių prie centrinio pašto skyriaus Alytuje problema mažėtų, antradienį nuotoliniu būdu aiškinosi Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis ir bendrovės „Lietuvos paštas“ tinklo direktoriumi Jonu Sadausku.
 
Prieš savaitę miesto meras kreipėsi į Lietuvos paštą, kad jie ieškotų sprendimų, kurie pakeistų esamą situaciją ir prie centrinio pašto dešimtimis eilėse nesibūriuotų žmonės. 
 
J. Sadausko teigimu, prieš ketverius metus optimizuojant veiklą padaryti tam tikri sprendimai situacijos nepagerino, o ją pablogino. Siekiant sumažinti eiles prie pašto, prailgintas jo darbo laikas, šiandien laikinai atsidarė ir pašto skyrius Vidzgiryje, Topolių g. 2, kuris buvo uždarytas prieš keletą metų. Tiesa, skyrius veikia tik kaip siuntų išdavimo punktas: gyventojai jau gauna žinutes, kad gali atvykti atsiimti siuntas ir iš šio pašto skyriaus. 
 
Centriniame pašte miesto centre taip pat papildomai pradėjo dirbti dar vienas darbuotojas. Planuojama, kad jau mėnesio pabaigoje ARENA prekybos centre Ūdrijos gatvėje esančiame pašto padalinyje taip pat bus išduodamos siuntos. Taip pat Alytuje Lietuvos paštas planuoja plėsti ir paštomatų tinklą. 
 
Mero teigimu, laikino pašto skyrius Vidzgryje problemos neišsprendžia, nes siuntoms sumažėjus ir uždarius skyrių, problema išliks, todėl šiame mikrorajone būtinas nuolatinis skyrius. Jis galėtų atsirasti ir dabartinėse patalpose jas suremontavus, taip pat svarstoma galimybė jį įkurti ir viename iš prekybos centrų. Priėmus galutinį sprendimą dėl patalpų konkrečioje vietoje, naujas padalinys Vidzgiryje galėtų atsirasti jau po kelių mėnesių. 
 
 
Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą