Miestas tvarkosi ir puošiasi prieš gimtadienį

Jau šį šeštadienį švęsime 440-ąjį Alytaus miesto gimtadienį. Dėl karantino ribojimų kaip ir pernai, šiemet taip pat nebus didelių koncertų, fejerverkų ir daugelio kitų gimtadieniui įprastų šventinių atributų,  bet šventė vyks įvairiose miesto erdvėse – Miesto sode, Jaunimo parke, prie Didžiosios Dailidės ežerėlio, ant Baltosios Rožės tilto, Rotušės aikštėje, kitose miesto vietose. 

Miestas tvarkosi ir puošiasi prieš gimtadienį. Rotušės aikštėje ryškėja didžiulio laiko rato kontūrai, centrinės miesto gatvės pasipuoš vėliavomis, kurios džiugins alytiškius ir miesto svečius iki pat Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienos. 

Miesto gėlynuose vienas gėles ir augalus keičia kiti. Miesto gėlynus prižiūrinčios bendrovės „Stebulė“  atstovų teigimu, gėlynai tvarkomi paeiliui, nuo miesto centro link kitų rajonų, tempus šiek tiek sulėtino pandemija, tačiau darbuotojams pasveikus, stengiamasi sutvarkyti visus gėlynus, kad jie džiugintu visų akis per miesto šventę. 

Alytaus miesto savivaldybė nuolat skiria didelį dėmesį viešųjų erdvių priežiūrai, kad ne tik gimtadienio metu, bet ir kasdien gyventojai džiaugtųsi tvarkingomis erdvėmis. Šie metai dėl didelio kritulių kiekio ir šilumos yra labai palankūs augti žolei, tad ji atskirose miesto teritorijose pastaruoju metu pjaunama labai dažnai.

Alytuje šienaujamas 145 hektarų plotas, o bendras prižiūrimų parkų ir paplūdimių plotas sudaro daugiau kaip 320 hektarų. 

Alytaus miesto žalieji plotai prižiūrimi pagal paslaugų sutartis. Miesto centro ir  Putinų zonas prižiūri įmonė UAB „2MP“, Vidzgirio, Dainavos ir Pirmojo Alytaus zonas prižiūri bendrovė „Raguvilė“.

Žolę šienauja, jaukią ir gražią aplinką prie savo namų taip pat kuria ir daugelis privačių namų bei daugiabučių namų bendrijos. 

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

  • Ava
    prieš 4 minučių
    Niekada nemaniau, kad galiu būti tokia turtinga po to, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti savo šeima, žaidžiau loterijoje, bet niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po to aš juo netikėjau, bet vis tiek pabandžiau, parašiau jam žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis man patikino sėkmę. jis taip pat pasakė man, ką turėčiau daryti, ir aš padariau viską, ko jis iš manęs prašė, po kelių valandų jis davė man laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl aš padariau taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, €15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui už pagalbą, be tavęs esu niekas. Jei jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu purenaturalhealer@gmail.com ir WhatsApp +2348143757229

Parašykite komentarą