Alytaus miesto savivaldybė perka butus

Alytaus miesto savivaldybė didindama socialinio būsto fondą ir siekdama išplėsti galimybes apsirūpinti būstu asmenis ir šeimas, turinčias teisę į socialinio būsto nuomą, Alytaus mieste perka vieno, dviejų ir trijų kambarių butus.

Skelbiamų derybų būdu bus siekiama įsigyti 10 vieno, 2 dviejų ir 2 trijų kambarių butus. Butai, esantys bendrabučio tipo, koridorių sistemos, mediniuose ar karkasiniuose namuose, įrengti pusrūsiuose, palėpėse, nebus perkami.

Butų pirkimo skelbiamų derybų būdu sąlygų aprašas ir kiti su butų pirkimu susiję dokumentai skelbiami savivaldybės interneto svetainėje https://alytus.lt/lt/skelbimai, išduodami savivaldybės administracijos priimamajame, Rotušės a. 4, Alytuje. Informacija teikiama tel. 8 620 24 409 (savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyriaus vyriausioji specialistė Neringa Norušė).

Pasiūlymai dalyvauti derybose su parduodamo turto dokumentais teikiami lietuvių kalba užklijuotuose vokuose ir priimami savivaldybės administracijos priimamajame, Rotušės a. 4, Alytuje, darbo dienomis ir darbo valandomis iki 2021 m. rugpjūčio 2 d. 12.00 val.

Komisijos posėdis, kuriame bus atplėšiami vokai su pasiūlymais, vyks 2021 m. rugpjūčio 2 d. 13.00 val. savivaldybės administracijos pasitarimų salėje 4 aukšte.

Pridedama:

Butų pirkimo skelbiamų derybų būdu sąlygų aprašas

Pasiūlymo dalyvauti derybose forma

Informacijos apie namo, kuriame yra siūlomas parduoti butas, renovavimą forma

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą