Nuo birželio 28 d. ribojamas transporto priemonių eismas dalyje Ulonų gatvės

Informuojame, kad dėl antro etapo Ulonų gatvės rekonstrukcijos pradžios nuo birželio 28 d. iki rugpjūčio 1 d. bus apribotas transporto priemonių eismas viena Ulonų g. važiuojamosios dalies puse. Eismo srautai bus ribojami šviesoforu. 

Pirmu darbų etapu bus rekonstruojama Ulonų g. nuo žiedinės Pulko-Santaikos-Ulonų sankryžos iki Alovės g. Įvaža į Alovės g. pateks į rekonstruojamą ruožą ir patekti į Alovės g. bus galima per degalinę, esančią Ulonų g. 33B, Alytuje. 

Statybos laikotarpiu kelininkai užtikrins patekimas į privačius sklypus, daugiabutį gyvenamąjį namą ir įmones, tačiau dėl galimo sudėtingo išvažiavimo iš jų įvažose bus įrengti kelio ženklai Nr. 204 „Stop“ su papildoma informacine lentele „Išvažiuodami į Ulonų g. judėjimo kryptį pasirinkite pagal vykstančio eismo kryptį“. 

Taip pat bus ribojamas eismas žiedinėje sankryžoje iš Pulko g. į Santaikos g., įrengiant kelio ženklą Nr. 301 „Įvažiuoti draudžiama“, draudžiantį važiuoti visoms transporto priemonėms, išskyrus maršrutinį ir spec. tarnybų transportą. Iš Santaikos g. į Pulko g. eismas nebus ribojamas, tačiau ir važiuojantys iš Santaikos g. į Ulonų g. ir važiuojantys iš Santaikos g. į Pulko g. turės vadovautis laikinuoju šviesoforu. 

Atsiprašome už laikinus nepatogumus.

Eismo ribojimo schema

AMS, Saugaus eismo komisijos informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą