Alytaus Dzūkijos LIONS klubo dovana miestui – aštuoni 3D vazonai

Šalia prekybos centro „Žuvintas“ esantį skverą papuošė aštuoni vazonai. Juos Alytaus miestui dovanojo Alytaus Dzūkijos LIONS klubas.

„Ačiū LIONS klubui už dovaną miestui. Ši dovana pagyvino alytiškių pamėgtą skverą. Kol kas ši erdvė atnaujinta minimaliai – perdažyti suoliukai, sutvarkytas apšvietimas, pastatytos naujos šiukšliadėžės, tačiau greitu metu ji turėtų neatpažįstamai pasikeisti. Planuojame atnaujinti šio skvero dangą bei fontaną ir sukurti dar vieną alytiškių laisvalaikiui ir poilsiui skirtą erdvę,“ – dovana miestui džiaugiasi ir apie pokyčius skvere sakė Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.

Vakar 3D vazonuose UAB „Stebulė“ darbuotojai sodino gėles ir dekoratyvinius augalus – astras, žemaūges kalnines pušis, kadagius ir raugerškius, o atliekamus darbus apžiūrėjo juos kuravęs mero pavaduotojas Povilas Labukas. Tad ilgą laiką buvęs  pamirštas  skverelis su alytiškių vadinamu „Varlės“ fontanu pamažu atgyja – dekoratyviniais augalais papuoštame skvere neseniai  buvo įrengti nauji suoliukai, pastatytos naujos šiukšliadėžės, perdažyti apšvietimo stulpai, sumontuotos naujos apšvietimo lempos.

Naujam gyvenimui prikelti planuojama ne tik  šį 1981 m. skvere pastatytą Lietuvos skulptoriaus  Liongino Virbicko skulptūros fontaną „Vandenų žvėris liūto kojomis“, bet ir šalia Šaulių namų bei Sporto ir rekreacijos centro esančius fontanus. 


Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą