47-ojo tarptautinio sportinio ėjimo festivalio „Alytus 2021“ teisėjams ir fotografui – miesto vadovų padėka

Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotojas Povilas Labukas, Savivaldybės tarybos Kultūros švietimo ir sporto komiteto pirmininkė Nijolė Makštutienė ir administracijos direktoriaus pavaduotojas Giedrius Griškevičius padėkojo šią vasarą Alytuje vykusio 47-ojo tarptautinio sportinio ėjimo festivalio „Alytus 2021“ teisėjams ir renginių fotografui. Susitikime taip pat dalyvavo  Lietuvos sportinio ėjimo asociacijos prezidentas Kastytis Pavilonis.

„Sportinis ėjimas ir su juo susiję renginiai yra reikšminga mūsų miesto gyvenimo dalis. Sportinio ėjimo festivalis organizuojamas jau 47 metus ir nebuvo metų, kuomet šis festivalis nebūtų įvykęs. Tai įrodo, kokią tvarią organizacinę bendruomenę šis festivalis vienija“, – sveikindamas svečius sakė mero pavaduotojas P. Labukas.

Nenuilstančiu Lietuvos sportinio ėjimo asociacijos prezidentu K. Paviloniu pasidžiaugė Savivaldybės tarybos Kultūros švietimo ir sporto komiteto pirmininkė N. Makštutienė. „Tarp lengvosios atletikos sporto šakų giliausias tradicijas turi sportinis ėjimas. Festivaliai Alytuje vyksta Kastyčio Pavilonio atkaklaus užsispyrimo ir noro organizuoti tokius renginius dėka. Finansų paieškos ir didelis noras tinkamai organizuoti festivalį iš jo pareikalauja daug energijos ir jėgų, kurias jis galbūt galėtų panaudoti kitoje veikloje“, – K. Pavilonio pastangomis kasmet organizuoti didelę alytiškiams ir miesto svečiams skirtą sporto šventę džiaugėsi N. Makštutienė.

Alytaus miesto savivaldybės mero Nerijaus Cesiulio pasirašytos padėkos už tradicinio sportinio ėjimo festivalio Alytuje sėkmingą organizavimą bei vykdymą įteiktos renginių fotografui Mindaugui Astrauskui, teisėjams Reginai Kasparavičienei ir Antanui Urbanavičiui. 

Susitikimo metu prisimintas vasarą vykęs 47-asis tarptautinis sportinio ėjimo festivalis „Alytus 2021“.

Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą