Savivaldybės aukcione – ne tik automobilis, bet ir smėlio bei druskos barstytuvai

Už lango prasidėjus tikrai žiemai ir sinoptikams žadant ne tik šaltuką, bet ir sniego, Alytaus miesto savivaldybė siūlo galimybę pigiai pasirūpinti jo valymo priemonėmis. 

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto ir verslo skyrius gruodžio 9 d.  10 valandą Alytaus miesto savivaldybės administracijos pasitarimų salėje (201 kab.), Rotušės a. 4, rengia nereikalingo savivaldybės turto pardavimo viešąjį prekių aukcioną. 

Jo metu bus parduodamas ne tik automobilis “Volkswagen Passat”, bet ir sniegui valyti ir šluoti skirtas motoblokas “PowerPac MK100“.  Pradinė jo kaina – 528 eurai.

Taip pat parduodamas smėlio ir druskos barstytuvas „Pronar PS-250“. Jo pradinė kaina -  317 eurų. 

Dar vieno parduodamo barstytuvo - DEXWAL 35-101 – pradinė kaina jau šiek tiek didesnė – 604 eurai.

Su visu parduodamo turto sąrašu galite susipažinti čia.

Aukciono dalyviai registruojami aukciono dieną (gruodžio 9 d.) nuo 8 val. 30 min. iki 9 val. 30 min. savivaldybės priimamajame (būtina pateikti asmens tapatybės dokumentą arba įgaliojimą). Dalyvių registracija nemokama. Už nupirktą turtą atsiskaitoma pervedimu į savivaldybės administracijos atsiskaitomąją sąskaitą per 3 darbo dienas nuo įvykusio aukciono dienos.

Minimalus kainos didinimo intervalas – ne mažiau kaip 1 proc. nuo pradinės pardavimo kainos. Aukcioną ves Auksė Juonienė, Turto valdymo ir verslo skyriaus vedėja.

Turto valdymo ir verslo skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą