Kviečiama išplėstinė seniūnaičių sueiga

Seniūnaičių iniciatyva 2021 m. gruodžio 17 d. 16.00 val. kviečiama išplėstinė Alytaus miesto seniūnaičių sueiga. Sueiga vyks nuotoliniu būdu (per ZOOM platformą).

Preliminari darbotvarkė:

Dėl išplėstinės seniūnaičių sueigos pirmininko ir sekretoriaus išrinkimo, bendruomeninių organizacijų deleguotų narių registravimo, darbotvarkės tvirtinimo.

Dėl Alytaus miesto savivaldybės tarybos sprendimo „Dėl Alytaus miesto savivaldybės želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos sudarymo ir jos nuostatų patvirtinimo“. Siūlomas sprendimas – į komisijos sudėtį įrašyti išplėstinės sueigos deleguotus seniūnaičius, bendruomeninių organizacijų atstovus (pranešėja Aldona Marcinkevičienė, Dvaro seniūnaitė).   

Kiti klausimai.

____________

Bendruomeninių organizacijų, su sprendimo priėmimo teise galinčių dalyvauti išplėstinėje seniūnaičių sueigoje, sąrašas skelbiamas www.alytus.lt/ Teisinė informacija.   Organizacijos, atitinkančios nuostatų reikalavimus, dėl įrašymo į sąrašą gali kreiptis ne vėliau kaip likus 3 darbo dienoms iki sueigos. Patariamojo balso teise sueigoje gali dalyvauti miesto savivaldybės teritorijoje veikiančių nevyriausybinių organizacijų, tradicinių religinių bendruomenių atstovai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą