Alytaus miesto poliklinikoje atnaujinamas vaikų skyrius


Prasidėjo pokyčiai VšĮ Alytaus poliklinikos Vaikų skyriuje, čia vyksta koridoriaus remonto darbai. Koridoriaus atnaujinimo metu bus siekiama sukurti kuo didesnį poveikį sveikatai – įvairiomis spalvomis dekoruojant sienas ir grindis.
Šio skyriaus sienos pus papuoštos Dainavos pagrindinės mokyklos dailės mokytojo Arūno Vaitkaus piešiniais. Taip pat pagal jo specifikacija bus sukurtos žaismingos grindys iš įvairių figūrinių piešinių, bus matomi tam tikri peizažai, kurie suteiks jaukumo ir gyvybingumo.
„Idėja atnaujinti poliklinikos vaikų skyrių kilo, nes koridorius buvo tamsus, o aplinka niūri, todėl buvo nuspręsta atnaujinti visą koridoriaus interjerą. Šiame skyriuje buvo reikalingos permainos, nes norisi čia ateinantiems mažiesiems pacientams sukurti kuo jaukesnę aplinką,“- teigia VšĮ Alytaus poliklinika direktorius Marius Jasaitis.
Alytaus miesto savivaldybė suremontuoti VšĮ Alytaus poliklinikos Vaikų skyriaus koridorių skyrė 10 tūkst eurų. Remonto darbai šiame skyriuje vyksta antroje dienos pusėje ir savaitgaliais, kuomet poliklinikoje mažiau pacientų.
Ateityje planuojama sukurti naujas žaidimų saleles, kad vaikai laukdami vizito pas gydytoją turėtų kuo užsiimti ir jiems laukimas neprailgtų.
Mažuosius pacientus atsinaujinęs vaikų skyrius turėtų pasitikti jau po 3 mėnesių. Tikimasi, kad pasikeitusi žaisminga aplinka jaukiai ir smagiai nuteiks vaikus, laukiančius susitikimo su gydytoju.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą