Pakitimai viešajame transporte Alytuje

Jau kelias savaites Alytuje keleivius veža naujas viešasis transportas. Kasdien reaguojama į keleivių ir įmonių pastebėjimus, todėl jau nuo rytojaus prasideda pirmieji pakitimai grafikuose.

  • Nuo sausio 12 d. (šeštadienio) keičiasi 6 maršruto grafikas poilsio ir švenčių dienomis. Jis paankstintas atsižvelgiant į keleivių poreikius. 
  • Atsižvelgiant į perpildytus rytinius reisus nuo sausio 14 d. (pirmadienio) ankstyvųjų rytinių reisų metu mažesnieji autobusai bus keičiami į didelius.
  • Nuo sausio 14 d. pirmieji rytiniai reisai link Izomegos ir Miklusėnų prasidės ne nuo Audėjų g., o nuo autobusų stoties. Šie grafikai dar neatsispindės stops.lt ar stotelėje, jie bus paviešinti tik nuo vasario 1 d., todėl prašome keleivius ryte vadovautis Audėjų g. grafiku.

Pradėjus kursuoti naujaisiais grafikais, išaiškėjo, kad galima dar labiau prisiderinti prie atskirų įmonių darbo pradžios laiko. Todėl jau artimiausiu metu bus peržiūrėti visi maršrutų tvarkaraščiai. Laikai bus pakartotinai derinami piko valandomis – rytiniu metu nuo 6 iki 8 val. ir laiku po darbo nuo 14.30 val. Nauji maršrutų laikai keisis jau nuo vasario 1 d.

Informuojame, kad visi gyventojų ir įmonių skundai ir pastebėjimai, gauti el. paštu, telefonu, raštu ar komentaruose, yra registruojami ir peržiūrimi. 

Turite klausimų ar pastabų? Kreipkitės telefonu 8 685 61670 arba el.p. transportas@alytus.lt

Alytaus transporto maršrutų vizualią schemą galima parsisiųsti iš čia: https://bit.ly/2T3o5G0, o stoteles ir laikus rasti : 

✅ https://www.stops.lt/alytus/
arba
https://www.stops.lt/alytus/mobile.html.

Gerų kelionių!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą