Ieškomos įdomios alytiškių meilės istorijos

Alytų galima vadinti meilės miestu. Alytiškiai jau pamėgo naująjį ženklą „Alytus Myliu“, jau kuris laikas miestelėnai ir miesto svečiai ant Baltosios rožės tilto meilę gali išmatuoti kiek neįprastu būdu – metrais. Čia pat ant roželių širdelės galima pakabinti meilę simbolizuojančią spynelę. Tad meilės simbolių Alytuje daugėja ir tai dar tik pradžia, kuri įprasmina Alytų, kaip Lietuvos meilės sostinę. O meilės juk niekada nebus per daug! Alytuje neabejotinai gyvena daug vienas kitą mylinčių žmonių. Artėjant šv. Valentino dienai būtent jų mes ir ieškome!
Ieškome alytiškių, norinčių su visais pasidalinti išskirtine savo meilės istorija. Galbūt buvote išvykę iš Alytaus ir meilės vedini vėl čia sugrįžote, o gal mylimas žmogus dėl jūsų pakeitė gyvenamąją vietą ir iš kito Lietuvos miesto atvyko gyventi į Alytų? Galbūt Jūs surengėte nepamirštamas piršlybas ir savo mylimajai pasipiršote, pavyzdžiui, ant Baltosios rožės tilto ar kitoje lankytinoje miesto vietoje?
Ieškome ir ilgus metus besitęsiančių meilės istorijų. Galbūt jūs, jūsų tėvai ar seneliai susituokę gyvena labai daug metų ir gali pasidalinti ilgos meilės paslaptimi?
Tad jeigu turite įdomią meilės istoriją, kuria norite pasidalinti su mumis, rašykite mums el. p. komunikacija@alytus.lt. Geriausiomis istorijomis pasidalinsime, o jų autoriams įteiksime Alytaus miesto savivaldybės prizus su meilės simbolika. Istorijų laukiame iki vasario 8 d.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą