Eglutės įžiebimo šventės metu vyks šventinė prekyba


Šį vakarą Alytaus miesto eglutės įžiebimo šventės metu Rotušės aikštėje vyks ir šventinė prekyba. Šiemet, pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyriaus vedėjos Auksės Juonienės, šventės metu prekiauti panoro 30 prekybininkų. Atvykusieji į eglutės įžiebimo šventę galės įsigyti įvairių pačių prekybininkų pagamintų šventinių suvenyrų, malonių smulkmenų ar gardumynų, mažuosius alytiškius pradžiugins šventinė karuselė. Sušalti alytiškiams ir miesto svečiams neleis karšta kava ir arbata, kurios čia taip pat galės įsigyti visi norintys.
Šventinė prekyba Rotušės aikštėje vyks net ir nurimus Alytaus miesto eglutės įžiebimo šventės šurmuliui. Tiesa, prekybininkų šventiniu laikotarpiu čia bus mažiau – leidimus prekiauti iki pat gruodžio mėnesio pabaigos išsiėmė 4 prekybininkai, prekiausiantys kava, rankdarbiais ir maisto produktais, tačiau Turto valdymo ir verslo skyrius kviečia norinčius šventiniu laikotarpiu prekiauti papildyti esamų prekybininkų gretas.
Švenčių laukimu jau gyvenantys ir Alytaus miesto eglutės įžiebimo šventės proga šventiškai pasipuošę Turto valdymo ir verslo skyriaus specialistai džiaugiasi kasmet gausėjančiomis šventiniu laikotarpiu norinčių prekiauti gretomis ir linki alytiškiams gražaus ir jaukaus švenčių laukimo.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą