Už indėlį tiekiant šilumą Lietuvos miestams ir miesteliams apdovanoti UAB "Alytaus šilumos tinklai" darbuotojai

Dėl susiklosčiusios padėties šalyje, susijusios su įvestu karantinu, šiemet kasmetinė energetikų dienos proga Šventė dėja buvo atšaukta, tačiau Lietuvos šilumos tiekėjų asociacija nepamiršo šilumos tiekimo įmonių darbuotojų pagerbti ir apdovanoti. 

Lietuvos šilumos tiekėjų asociacijos tarybos padėkos raštais už ilgametį ir atsakingą darbą, profesionalų požiūrį ir tobulėjimą, bendradarbiavimą ir pagalbą kolegoms. Už indėlį tiekiant šilumą Lietuvos miestams ir miesteliams apdovanoti UAB "Alytaus šilumos tinklai" darbuotojai:
Romas Liegus – priežiūros technikas
Rimas Juonys – priežiūros technikas
Gintautas Bagdanavičius – specialistas technikas
Gintautas Klusavičius – specialistas technikas
Viija Radivonienė – Biokuro priėmėja
Ramūnas Savukas – šilumos tinklų techninės grupės viršininkas
Jonas Krušniauskas – priežiūros technikas

Taip pat energetikų dienos proga įteiktas Pasaulio energetikos tarybos Lietuvos komiteto Lietuvos energetikų Garbės ženklas, UAB „Alytaus šilumos tinklai“ direktoriui Mindaugui Nevardauskui. Apdovanojimas įteiktas už ženklų indėlį į Lietuvos energetikos raidą, pasiektus aukštus veiklos rezultatus. Taip pat už sėkmingai perimtą Alytaus miesto ūkį iš UAB „Litesko“.
Pasaulio energetikos tarybos Lietuvos komitetas Lietuvos energetikų Garbės ženklu siekia pagerbti ir pagarsinti Lietuvos ir pasaulio visuomenei šalies energetikos sektoriaus darbuotojus, išsiskiriančius savo iniciatyva, kūrybiškumu, sugebėjimu efektyviai dirbti individualiai ir komandoje, sąžiningumu ir pasišventimu savo profesijai.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą