Alytaus miesto savivaldybė perka 1 ir 2 kambarių butus

Alytaus miesto savivaldybė didindama socialinio būsto fondą ir siekdama išplėsti galimybes aprūpinti būstu asmenis ir šeimas, turinčius teisę į socialinio būsto nuomą, Alytaus mieste perka 1 ir 2 kambarių butus.

Skelbiamų derybų būdu bus perkami 5 vieno kambario butai ir 1 dviejų kambarių butas, iš kurių vieną ketinama įsigyti pritaikytą neįgaliųjų poreikiams. Bendrabučio tipo butai, taip pat butai, esantys mediniuose ar karkasiniuose namuose, įrengti pusrūsiuose, palėpėse, nebus perkami.

Butų pirkimo skelbiamų derybų būdu sąlygų aprašas ir kiti su butų pirkimu susiję dokumentai skelbiami savivaldybės interneto svetainėje, išduodami savivaldybės priimamajame arba Turto valdymo ir verslo skyriuje, 419, 418 kab., Rotušės a. 4. Alytuje. Informacija teikiama tel. (8 315) 55 181, (8 315) 55 139, 8 620 24409, 8 676 17057 arba el. paštu neringa.nouse@alytus.ltrasa.abramaviciute@alytus.lt.

Pasiūlymai dalyvauti derybose su parduodamo turto dokumentais pateikiami lietuvių kalba, užklijuotuose vokuose ir priimami savivaldybės priimamajame arba Turto valdymo ir verslo skyriuje, 419, 418 kab., Rotušės a. 4, Alytuje, darbo dienomis ir darbo valandomis iki 2020 m. rugpjūčio 14 d. 15.45 val.

Komisijos posėdis, kuriame bus atplėšiami vokai su pasiūlymais, vyks 2020 m. rugpjūčio 17 d. 9.00 val. savivaldybės pasitarimų salėje 4 aukšte, Rotušės a. 4, Alytuje.

Pridedama:

Butų pirkimo skelbiamų derybų būdu sąlygų aprašas

Pasiūlymo dalyvauti derybose forma

Informacija apie namo, kuriame yra siūlomas parduoti butas, renovavimą

 

AMS, Turto valdymo ir verslo skyriaus informacija

 

Komentarai

  • DAVINA CLAIRE
    prieš 47 minučių
    Laba diena, ponios ir ponai, jei jums reikia paskolos, kreipkitės dėl paskolos per Novelty Finance Inc.

    Ar jums nuolat trūksta grynųjų, nes bankas ar kitos finansinės institucijos jums atsisakė paskolos dėl nepakankamo užstato, skolos ir pajamų santykio, žemo kredito balo, aukštų palūkanų ar kitų priežasčių?

    Ar pavargote nuo dabartinės finansinės padėties? Ar jums reikia pastiprinimo savo finansams? Pavargote mokėti daugiau nei turėtumėte už dideles palūkanų normas? Jūs nusipelnėte geresnio sprendimo.

    „Novelty Finance Inc“ yra čia su kredito linija, kuri gali padėti jums siekti bendrų finansinių tikslų.

    Su Novelty Finance paskolos pasiūlymu būsite tikri dėl kokybiškų paskolų paslaugų, tokių kaip;

    • Subsidijuota 3 % palūkanų norma be paslėptų mokesčių.
    • Pateikite paraišką internetu (lengva paraiška jums patogioje vietoje ir laiku)
    • Greitas ir lengvas patvirtinimas per 24 valandas.
    • Gaukite iki 5 milijonų eurų/dolerių.
    • Saugus ir patikimas procesas, 100 % saugus.

    Mes siūlome visų rūšių paskolų paslaugas, trumpalaikes ir ilgalaikes paskolas, užtikrintas ir neužtikrintas paskolas, asmeninę paskolą, verslo paskolą, skolų konsolidavimo paskolą, investicinę paskolą arba paskolą projektui užbaigti ir kt.

    Norėdami kreiptis dėl paskolos, atsiųskite kontaktinį laišką Novelty Finance Inc per
    El. paštas: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp / Telegram: +447915601531
    Telefonas: +447915601531

    Pagarbiai
    Ponia Davina Claire
    „Novelty Finance Inc.“ generalinis direktorius.

Parašykite komentarą