Aikštyno atidarymas ir krepšinio varžybos Mergalaukyje

Sportuokite Alytaus rajono savivaldybės įrengtuose sporto aikštynuose! Rugpjūčio 8 d. 12 val. kviečiame į Mergalaukio sporto aikštyno atidarymą. Suburkite komandą ir pasivaržykite draugiškose krepšinio varžybose.

Multifunkciniai sporto aikštynai šiais metais atidaryti Kumečiuose, Verebiejuose ir Užupiuose. Juose  galima žaisti krepšinį, tinklinį. Čia įrengtos teisėjų ir žiūrovų sėdimos vietos. Sporto aikštynai tinkami ne tik varžyboms, bet ir sporto renginių organizavimui. Šalia jų pastatyti lauko treniruokliai ir karstynės vaikams.

Sporto aikštynai įrengti Europos Sąjungos, valstybės ir rajono savivaldybės lėšomis, įgyvendinus projektus „Sporto aikštynų įrengimas, pritaikant juos jaunimo laisvalaikiui bei sveikatingumui, Mergalaukio ir Užupių kaimuose“  ir „Jaunimo aktyvinimas ir saviraiškos didinimas gerinant sporto infrastruktūrą Kumečiuose ir Verebiejuose“ .

Iš viso Alytaus rajone yra apie 20 sporto erdvių.  

Primename, kad siekiant suvaldyti koronaviruso infekcijos (COVID-19) plitimą visuomenėje, būtina laikytis visų saugumo reikalavimų bei rekomendacijų (naudoti asmenines apsaugos priemones, rūpintis asmenine higiena, išlaikyti socialinį atstumą, jaučiant peršalinamo simptomus, turint temperatūros – likti namuose). 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą