Miroslavo gimnazistai – respublikinės „Jaunimas Gali“ programos stovyklos dalyviai

Miroslavo gimnazijos aštuoni mokiniai, respublikoje vykdomos amerikiečių Kazickų fondo programos „Jaunimas Gali“ auklėtiniai, šių metų vasarą prisimins ilgai: rugpjūčio 9–16 dienas jie praleido minėtos programos organizuotoje stovykloje Kintuose.

Stovyklautojai gyveno ne tik puikios gamtos apsuptyje, bet per įvairias veiklas stiprino savo komunikacijos, komandinio darbo, saviraiškos įgūdžius. Kiekvieną dieną jie bendravo vis su kitais žmonėmis, tikrais savo specialybių profesionalais. Mokiniai pažino teatro paslaptis, pakartojo ar iš naujo atrado sveikos gyvensenos tiesas, pirmosios medicininės pagalbos suteikimo galimybes, žaidė tinklinį. Jie dalyvavo žygiuose, važiavo į pažintines ekskursijas, su liaudies muzikos kolektyvu šoko tautinius šokius, linksminosi diskotekoje.

Kazickų šeimos fondo direktorė Agnė Vertelkaitė aiškino stovyklautojams, koks svabus yra dėkingumas. Daug emocijų, naujų pažinčių, atradimų, patirčių. Gimnazijai ypač malonu, kad tarp programos vasaros stovyklos vadovų buvo ir Miroslavo gimnazijos mokytoja Ingrida Rauličkienė, kuri jau trečią sezoną pradės gimnazijoje kaip programos „Jaunimas Gali“ koordinatorė. Telieka palinkėti ir mokytojai, ir programos auklėtiniams sėkmės.

Miroslavo gimnazijos informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą