Druskininkams įteiktas neįgaliesiems draugiškiausio miesto apdovanojimas

Penktadienį pirmosios šalies ponios Dianos Nausėdienės  globojamame iškilmingame Dirbančių neįgaliųjų asociacijos organizuotame renginyje  „Lietuvos pokytis 2019“ įvertinti labiausiai prie neįgaliųjų įtraukties į darbo rinką prisidėję asmenys, organizacijos, verslo įmones, savivaldybės.

Druskininkams įteiktas neįgaliesiems draugiškiausio miesto apdovanojimas.

„Labai džiaugiuosi, kad buvome pastebėti ir įvertinti šioje jautrioje srityje. Druskininkuose esame nuveikę iš tiesų daug: stengiamės teikti kuo daugiau reikalingų paslaugų, žmonėms su specialiaisiais poreikiais pritaikyta vienas populiariausių Ilgio ežero paplūdimių ir jo maudyklė, viešasis transportas, šaligatviai, pėsčiųjų perėjos, parkai,  ugdymo įstaigos, biblioteka, muziejus, „Snow Arena“, Lynų kelias, Vandens parkas ir daugelis kitų vietų. Nuoširdžiai ačiū visiems esantiems kartu ir prisidedantiems prie žmonių su specialiaisiais poreikiais integracijos Druskininkuose, “ – sakė Druskininkų savivaldybės meras R. Malinauskas.

Susirinkusiuosius pasveikino ir pirmoji šalies ponia. „ Jūs esate tie, kurie išdrįso ir savo pavyzdžiu įkvėpė kitus. Žaviuosi kiekvienu, kuris negalią verčia galia. Sveikinu verslo atstovus, kurie mąsto plačiai ir šiuolaikiškai. Esu tikra, kad daugelis iš Jūsų patvirtins, – kai įvyksta pokyčiai mūsų mąstyme, juos lengva įdiegti ir kasdieniniame gyvenime“, –sakė D. Nausėdienė

Druskininku savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą