Alytaus rajone bus asfaltuota 13 gatvių

Alytaus rajono savivaldybė sudarė sutartis dėl 13 gatvių kapitalinio remonto. Žvyrkelių asfaltavimui bus panaudotos savivaldybes ir valstybės biudžeto lėšos – daugiau kaip 1 mln. Eur. Gatvių kapitalinio remonto ir asfaltavimo darbus įmonės įpareigotos baigti iki šių metų liepos pabaigos. Numatyta galimybė darbus pratęsti 1 mėnesį.

Sutartys dėl savivaldybės kelių kapitalinio remonto sudarytos su 5 įmonėmis: „Alkesta“, „Gilmera“, „Parama“, „Nerda“, „Asdanga“.

Alytaus rajono keliai bus remontuojami iš Lietuvos automobilių kelių direkcijos Kelių priežiūros ir plėtros programos ir savivaldybės biudžeto lėšų. Darbams numatyta 1,2 mln. Eur.

Bus vykdomas kapitalinis remontas, paklojant asfaltą, šių kelių: privažiuojamojo kelio prie Žagarių kaimo nuo kelio Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė – Lauko g. apie 1000 m ruožas, privažiuojamojo kelio prie Kružiūnų nuo kelio Kružiūnai–Silgionys–Gerkiškės ir kelio Kružiūnai–Gemaitiškės – Sodžiaus g. apie 430 m ruožas; kelio Švobiškės–Židonys–Kalesninkai – Domantonių g. apie 600 m ruožas; kelio Mankūnai–Miroslavas – Liepų g. apie 1000 m ruožas; kelio Papėčiai–Obelninkėliai – Piliakalnio g. apie 1000 m ruožas; kelio Butrimiškiai–Kaniūkai – Kaniūkų g. apie 1000 m ruožas; kelio Užubaliai–Likiškiai – Saulėtekio g. apie 830 m ruožas Užubalių k.; privažiuojamojo kelio prie Genių nuo kelio Geniai–Panemuninkai apie 1000 m ruožo; Pievų g. apie 300 m Punios kaime; Gintaro g. ir Birutės g., Vytauto g. ir Vyšnių g. Miklusėnų kaime.

Šiuo metu vyksta šių gatvių projektavimo darbai.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

  • Petras
    prieš 20 minučių
    Geros naujineos

Parašykite komentarą