Rajono gyventojai kviečiami tapti Želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos nariais

Kviečiame bendruomeninių organizacijų ir asociacijų ar kitų viešųjų juridinių asmenų (išskyrus valstybės ar savivaldybės, jų institucijų įsteigtus juridinius asmenis), skatinančių aplinkos apsaugą, atstovus, taip pat – rajono gyventojus tapti Želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisijos nariais.

Iniciatyvą dalyvauti komisijos veikloje reikia pareikšti raštu iki spalio 3 d. Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus specialistui Mariui Valentai, el. paštu marius.valenta@lazdijai.lt

Teisės aktuose numatyta, kad į Želdynų ir želdinių apsaugos, priežiūros ir tvarkymo komisiją yra įtraukiami bendruomenės atstovai. Jie gali būti gyvenamųjų vietovių bendruomenių atstovai – seniūnaičiai, išplėstinės seniūnaičių sueigos deleguoti atstovai, bendruomeninių organizacijų ir asociacijų ar kitų viešųjų juridinių asmenų (išskyrus valstybės ar savivaldybės, jų institucijų įsteigtus juridinius asmenis), kurie įsteigti teisės aktų nustatyta tvarka ir skatina aplinkos apsaugą, atstovai, savivaldybės gyventojai.

Lazdijai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą