Dalius Sinkevičius: Kol Ukrainoj karas, Alytuj raudonasis maras

cesiulis is priekabosŽmogus, kuris vežioja savo portretą priekaboje, tokiu būdu vainikuoja savo keturių metų kadencijos darbus: fantastišką fotomodelio karjerą. Padaryti darbai turėtų kalbėti apie merą, o ne mero nuotraukos. Įdomu, ką pasakytų Cesiulis iš priekabos jeigu paklaustume ką jis gero nuveikė alytiškiams?

Nerijus Cesiulis: ką nuveikiau keturis metus sėdėdamas mero poste? Beveik 100 darbų, kuriuos praeitais rinkimais žadėjau! Štai jie:

1. Padėjau gaisrininkams gesinti gaisrą ir dabar gaisrininkai bylinėjasi teismuose, yra išvaryti iš darbo. Tai – mano, kaip mero nuopelnas.

2. Kol gesinau gaisrą fotografuodamasis, padėjo Alytaus verslininkai: leido naudotis savo infrastruktūra,  tiekė medžiagas, gyventojai vežė maisto, o aš, prieš tai jiems pažadėjęs atlyginti nuostolius, nusprendžiau neatsiskaityti su jais ir padaviau juos į teismą.

3. Dariau švietimo reformą, su pavaduotoja Jurgita Šukevičiene uždarinėjau 3 mokyklas, 2 pradines mokyklas-darželius. Dėl mūsų darbų šių mokyklų mokiniai, jų tėveliai ir jų mokytojai dirbo ir gyveno nežinioje, pastoviai jautė stresą.

raudonasis maras4. Galvojau, kaip dar pakenkti miestui ir stengiausi sukiršinti sporto bendruomenes: bandžiau uždaryti, o sėkmės atveju ir privatizuoti, Alytaus sporto mokyklą. Dėl to sporto bendruomenė jautė didelį nerimą ir stresą.

5. Dar vienas mano įspūdingas darbas – numačiau pastatyti ledo areną (angarą?) už jūsų, alytiškių pinigus, nors šitas nerentabilus ir nuostolingas projektas man nepavyko.

6. Visiems pasakojau, kad noriu alytiškiams padaryti laisvą ekonominę zoną (LEZ) ir prikurti naujų darbo vietų, ir ėmiausi veiksmų: nusprendžiau uždaryti aerodromą, atimti aviatorių darbo vietas, jų žemę ir turtą.

7. Susitaręs su konservatoriumi Andriumi Juču, dirbau, kad iš jūsų, Alytaus gyventojų, būtų atimami pinigai ir skiriami, kaip kompensacija ARATC, o kai jau mus vėl išrinksite, ramiai padidinsime rinkliavą už atliekų surinkimą, nes 4 metus būsime ramūs dėl savo kėdžių.

8. Į socdemų partiją, kuri delegavo mane į merus, įstojau tik likus pusei metų iki praeitų mero rinkimų. Iki to 12 metų buvau socdemų frakcijoje – ir dairiausi kur stoti, norėjosi ten – kur šilčiau.

9. Per pastaruosius keturis metus visiškai sugriovęs socdemų skyrių Alytuje, nusprendžiau, kad eisiu tuo tikruoju partinių komunistų keliu ir sudarbinsiu gimines, draugus ir artimuosius.

10. Norėčiau išskirti ir pasidžiaugti mano rekomenduota ir deleguota pavaduotoja – švietimo eksperte, atsakinga už švietimą, sportą ir kultūrą – ponia Jurgita Šukevičiene su visa jos gimine. Kaip ji pati šią vasarą (rugpjūčio mėnesį) sakė: Alytuje to dar nebuvo ir pasveikino visus su Kalėdomis!

11. Didžiuojuosi, kad Jurgitą Šukevičienę pasirinkau savo pavaduotoja, nes šią kadenciją ji laimėjo visų laikų pačios nekompetetingiausios vicemerės Alytuje titulą: visi pakraupę nuo jos visiško nesupratimo visose savo kuruojamose srityse.

kartu12. Džiaugiuosi, kad mano pavaduotoja Jurgita Šukevičienė su mano pagalba pasirūpino savo giminėmis, artimaisiais ir mūsų partiečiais:

- sugyventiniu Mindaugu Šima, kuriam vieninteliam nereikėjo iš naujo dalyvauti seniūnaičių rinkimuose, kaip visiems kitiems (mirtingiems) kandidatams į seniūnaičius.

- dėdiene Adele Dimšiene, kuri būdama 77 metų senjore, dirba daug darbų poliklinikoje, ligoninėje ir per mėnesį uždirba virš 5000 eurų.

- giminaite Irma Maskeliūniene, kuri direktoriauja Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centre.

- giminaite Klementina Gruzdiene, “Lietaus vaikai” vadove.

kartu mes galime daugiau13. Kartu su vicemere Jurgita Šukevičiene ne tik bandėm sunaikinti mokyklas, bet sėkmingai spaudžiame švietimo ir kitų sričių darbuotojus, ypač naujai paskirtus švietimo įstaigų vadovus, kad jie “savo noru” stotų į partiją.

14. Kartu su Jurgita Šukevičiene gasdinam ir šantažuojam, kad už mus balsuotų mūsų valdomų įstaigų darbuotojai, o kad jų „pasirinkimas“ balsuoti už mus būtų užtikrintas, „sustatėm“ atsakingus direktorius, kad jie prižiūrėtų, kad visi, kaip komunizmo laikais, „prižiūrimi pavaldiniai“ balsuotų už vienintelį, nepakartojamą populiarųjų merą, tai yra mane.

15. Puikiai tvarkomės su sveikatos priežiūra Alytuje: poliklinika ir ligonine. Gyventojai specialistų, pavyzdžiui, kardiologo, konsultacijų laukia pusę metų, nežinodami ar sulauks. Tai  yra mano nuopelnas, bet kad man netrukdytų fotografuotis, visiems sakau, kad dėl eilių gydymo įstaigose kalta šalies valdžia  ir visi tiki! Taip darysiu ir toliau.

16. Nuoširdžiai savo pomėgiu fotografuotis ir karpyti juosteles džiuginu alytiškius ir pastoviai per socialinius tinklus dalinuosi savo nukirptų juostelių ir visų fotosesijų nuotraukomis. Taip puošiu Alytų ir tuo didžiuojuosi.

17. Didžiuojuosi, kad per 16-ka mano buvimo Alytaus miesto tarybooje metų Alytuje sumažėjo 16 000 gyventojų.

18. Labai džiaugiuosi, kad mes, su pavaduotoja Jurgita Šukevičiene per šiuos 4 metus šauniai pakeliavom: komandiruotės į Antaliją (Turkija), į Ali Termę (Italija),  JAV, Jurgita keliavo į Graikiją, su konservatoriumi Andriumi Juču keliavome į Suomiją, Kiniją ir t. t.

Visa tai – tik dalis mano atliktų darbų miestui, tačiau visų jūsų, alytiškių, noriu paprašyti:

1. Alytiškiai, rinkite mane ir mano pavaduotoją vėl, nes mes su ponia Jurgita Šukevičiene dar labai norime kartu nukeliauti į Maldyvus ir Balį.

2. Rinkite mane, nes mes su konservatoriumi Andriumi Juču nusprendėme, kad Alytuje gyventojai per daug uždirba ir gali susimesti mūsų kelionėms, ARATC’ui, mano svajonei hub’ui, na o jūs, mieli alytiškiai, ir toliau galėsite džiaugtis mano facebook’o įrašais, nuotraukomis ir manimi, garsiausiu Lietuvos fotomodeliu!

3. Rinkite mane, giminaičius, mano draugus ir mano partiečius vėl! Juk suprantate, kad giminių, draugų ir partiečių turime kur kas daugiau, negu pavyko įdarbinti per taip greitai prašvilpusią 4 metų mero kadenciją.

4. Rinkite mane vėl, nes aš 16-ka metų būdamas valdžioje jau pripratau, mieli alytiškiai, naudotis jumis, miesto biudžetu. Jeigu neišrinksite manes 17-tiems metams, ką aš be jūsų darysiu? Kur aš be jūsų dirbsiu? Kas man mokės atlyginimą ir pasirūpins mūsų su pavaduotoja kelionėmis?

Rinkite mane ir aš jums šventai pažadu:

1. Puikiai suprasdamas, kad mano pirštai yra lenkti į save – išsuksiu visus savivaldybės įstaigų vadovus nuo atsakomybės.

2. Toliau karpysiu juosteles ir fotografuosiuosi, nes tai – yra mano talentas, aš moku tai atlikti kur kas geriau, negu veikti kažką kita.

3. Tęsiu savo ir mano pavaduotojos, partiečių, draugų ir giminių įdarbinimą į savivaldybės įstaigas.

4. Kai jau mus su konservatoriumi Juču vėl išrinksite, ramiai padidinsime rinkliavą už atliekų surinkimą ir 4 metus būsime ramūs dėl savo kėdžių.

5. Kartu su savo pavaduotoja Šukevičiene keliausime ir reprezentuosime miestą tolimame užsienyje už jūsų sumokėtus mokesčius!

Cesiulio iš priekabos pažadus ir įsipareigojimus užrašė Politinio komiteto „Už Alytų“ kandidatas į Alytaus miesto savivaldybės merus Dalius Sinkevičius

Politinė reklama bus apmokėta iš politinio komiteto „Už Alytų“ PK rinkiminės sąskaitos. Užsak. Nr. 2023/02/09

Komentarai

  • Petr Buzek
    prieš 38 minučių
    Ar tau reikia paskolos???? Asmeninės paskolos ar verslo paskolos???? Pakalbėk su manimi apie tai. KONTAKTŲ PAVADINIMAS: Ponas Petras Buzekas, jei susidomėjote, susisiekite su mumis adresu::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
    Whatsapp dabar: +639451256230

Parašykite komentarą