Savivaldybės vadovų sveikinimai „Lithuanian show dance championship 2018“ čempionėms

Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius ir mero pavaduotoja Valė Gibienė pasveikino šokių studijos „Aušrinė" ir Alytaus jaunimo centro šokio studijos „Vakarė" šokėjas ir jų vadovę Aušrą Saulevičiūtę tapus „Lithuanian show dance championship 2018" čempionėmis.

Gausybę apdovanojimų merginos parsivežė iš praėjusį savaitgalį Vilniuje vykusio „Lithuanian show dance championship 2018" čempionato. Šokių studijos „Aušrinė" ir jaunimo centro šokio studijos „Vakarė" šokėjos skirtingose amžiaus kategorijose iškovojo net 7 pirmąsias vietas: mažosios šokėjos Tėja ir Deimantė vaikų duetų kategorijoje su šokiu „Kaimas" iškovojo 1 vietą. Mažąją Tėją sėkmė lydėjo ir vaikų solo kategorijoje – su šokiu „Paslapčių skrynelė" ji taip pat tapo nugalėtoja. Pirmąsias vietas šokių studijos „Aušrinė" ir Alytaus jaunimo centro šokio studijos „Vakarė" šokėjos iškovojo vaikų (didelių), paauglių (mažų ir didelių), suaugusiųjų (didelių, mažų ir vyresnių) grupių kategorijose. Suaugusiųjų duetų kategorijoje šokėjos Greta Žogelytė ir Barbora Bilinskaitė tapo vicečempionėmis, antrąsias vietas paauglių kategorijoje iškovojo šokėja Barbora Bilinskaitė, paauglių duetų kategorijoje – Emilija Petuškaitė ir Rugilė Šimaitytė ir suaugusiųjų solo kategorijoje – Greta Žiogelytė, o į finalą suaugusiųjų solo kategorijoje pateko Kamilė Balevičiūtė.

Sveikindami gausybę apdovanojimų pelniusias šokėjas Alytaus miesto savivaldybės meras V. Grigaravičius ir mero pavaduotoja V. Gibienė dėkojo joms ir jų vadovei už Alytaus miesto vardo garsinimą šalyje ir A. Saulevičiūtei įteikė Alytaus miesto ženkliuką, baltų rožių puokštę, o šokėjas pradžiugino saldžiomis dovanomis.

„Dalyvaudami čempionate tikrai nesitikėjome, kad pelnysime tiek laimėjimų. Dar važiuojant į šį čempionatą merginoms sakiau – jeigu pateksime į finalą – bus gerai, tačiau iš jo parvykome su gausybe apdovanojimų", – merginų laimėimais džiaugėsi šokių studijos „Aušrinė" ir Alytaus jaunimo centro šokio studijos „Vakarė" vadovė A. Saulevičiūtė.

Tiek apdovanojimų merginos iškovojo tik nuoširdaus ir kruopštaus darbo dėka. Mažoji Tėja neslėpė, kad prieš pat čempionatą repetuoti teko po 5–6 val. Daug laiko šokiui skiriančios merginos savo ateitį planuoja sieti su šokiu. Mažosios šokėjos jau dabar svajoja užaugusios būti choreografėmis.

Vilniuje vykusiame „Lithuanian show dance championship 2018" čempionate be alytiškių dalyvavo Druskininkų, Pabradės, Rygos (Latvija) ir Talino (Estija) šokėjai.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą