Daugiškių dėmesiui – Daugų irklavimo bazės teritorija buvo ir bus atvira!


Daugų irklavimo bazės teritorijoje laukiami visi daugiškiai ir miesto svečiai. Šiais, kaip ir praėjusiais, metais Daugų irklavimo bazės sporto kompleksas prieinamas visiems. Šaltuoju metų sezonu bazės teritorija dėl saugumo įprastai rakinama, tačiau atšilus orams sporto aikštelės atviros.
Daugų irklavimo bazę, kurioje yra krepšinio, tinklinio, vaikų žaidimų aikštelės bei paplūdimys, administruoja Alytaus rajono meno ir sporto mokykla. Bazės teritorija buvo sutvarkyta pasinaudojus ES parama.
Sėkmingai pabaigus įgyvendinti projektą, buvo nuspręsta šioje teritorijoje vykdyti komercinę veiklą ir tokiu būdu surinkti papildomų lėšų Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos, jos mokinių poreikiams.
„Surinktos lėšos skiriamos pasiruošti nacionaliniams meno ir sporto renginiams, sportiniam inventoriui įsigyti, muzikinių instrumentų derinimui ir atnaujinimui, taip pat ir bazės išlaikymui“, – sakė mokyklos direktorė Dovilė Geležauskaitė.
Ateinančio vasaros sezono laikotarpiu bazė įvairiems renginiams yra rezervuota 6 kartus, o 3 renginiai jau įvyko.
Be irklavimo bazės, mieste įrengtos dar dvi sporto aikštelės: pirmoji – prie Daugų Vlado Mirono gimnazijos, kita – greta technologijos ir verslo mokyklos.
Vaikams skirta žaidimų aikštelė ir lauko treniruokliai pastatyti Daugų miesto parke. Daugiškiai ir svečiai poilsiauti gali 4 maudyklose prie Didžiulio ežero.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą