Dėmesys vaikų žaidimų aikštelėms

Šią savaitę Druskininkų savivaldybės vadovai ir administracijos specialistai susitiko su Druskininkų savivaldybės Paslaugų ūkio atstovais bei aptarė miesto centre, gyvenamuosiuose rajonuose ir seniūnijose esančių vaikų žaidimų aikštelių ir jų inventoriaus priežiūrą. 

Druskininkų savivaldybės Paslaugų ūkio specialistai patys gamina vaikų žaidimų aikštelių inventorių. Viena iš šios įstaigos pagrindinių funkcijų - savivaldybės miškų ir parkų priežiūra. Išgenėjus medžius bei išvalius sausuolius, jų mediena panaudojama infrastruktūros, tame tarpe - ir vaikų žaidimų aikštelių įrengimui.

Susitikime aptartas vaikų žaidimų aikštelių priežiūros periodiškumas. Visos aikštelės saugios ir nuolat prižiūrimos: mieste priežiūrą atlieka Paslaugų ūkio specialistai, seniūnijose - seniūnai.

Kaip pažymėjo Druskininkų savivaldybės administracijos direktorė Vilma Jurgelevičienė, vaikų žaidimų aikštelėse pramogauja ir mažieji druskininkiečiai, ir kurorto svečiai, todėl pasirūpinti  maksimalia vaikų žaidimų aikštelių priežiūra yra būtina. „Labai džiaugiamės matydami, kad vaikams patinka čiuožyklos, karstyklės, sūpynės,. Rūpinamės, kad įrenginiai būtų tvarkingi, tačiau labai svarbus ir bendruomenės indėlis - kviečiu būti pilietiškais,  saugoti vaikų žaidimų aikšteles, pastebėjus sugadintus įrenginius nedelsiant apie juos pranešti“,  - sakė V. Jurgelevičienė.

Siekiant užtikrinti kokybiškesnę vaikų žaidimų aikštelių priežiūrą, jau šią savaitę visose vaikų žaidimų aikštelėse bus įrengti informaciniai ženklai, kuriuose bus nurodyti kontaktai, kur reikia kreiptis  pastebėjus apgadintus aikštelių įrenginius.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą